Δηλώσεις την κάμερα της εκπομπής Buongiorno παραχώρησε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για την κόντρα με την Μπέττυ Μαγγίρα, δηλώνοντας πως έχει σκεφτεί να στραφεί νομικά εναντίον της.
Παπανώτας για Μαγγίρα: «Θέλει να με χρησιμοποιήσει για να διαφημιστεί»
«Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει εκφραστεί ακραία για μένα, σε βαθμό παράνομο για εμένα. Δεν μπορείς να βγαίνεις στην τηλεόραση και να λες "αυτόν δεν τον σέβομαι". Τι εννοεί; Πως όταν βρεθούμε θα παίξουμε μπουνιές και θα βριζόμαστε; Θα πω, ”μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι”. Την Μπέττυ Μαγγίρα την άφησε πίσω η τηλεόραση. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να κινηθώ νομικά αλλά βαριέμαι, για να είμαι ειλικρινής.
Μπέττυ Μαγγίρα για Δημήτρη Παπανώτα: «Μόνος του την έχει την κόντρα»
Είναι ένας άνθρωπος που δε θα συνεργαζόμουν ποτέ. Δεν έχει επίπεδο όταν λέει αυτά που λέει... Δε θα συνεργαζόμουν ποτέ, έχω ένα επίπεδο σαν άνθρωπος. Δεν έχει επίπεδο, όταν λέει πως δεν σέβομαι. Μόνη της το λέει. Δεν υπάρχει ανταλλαγή δηλώσεων, τα έχετε μπερδέψει... Είναι παράνομο. Την πήρα τηλέφωνο διακριτικά και της είπα αυτά δεν τα είπα ποτέ. Αντί να μου πει συγγνώμη, το ξαναέπαιξε και την επόμενη ημέρα. Η γυναίκα δε με σεβόταν ποτέ. Δεν μπορώ να ασχολούμαι. Εκείνη χρειάζεται διαφήμιση και το χρησιμοποιεί», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.