Ανδρέας Μικρούτσικος: Τέλος από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Γιώργος Λιάγκας σε Μικρούτσικο για Καινούργιου: «Έκανες φάουλ!»

Δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής, μετά τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα και τα οποία σχολιάστηκαν και στο Πρωινό, συνομίλησε με μηνύματα με τον Γιώργο Λιάγκα.

Και ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του ότι του ανακοίνωσε πως δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει στην εκπομπή του Alpha.

Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα στο σπίτι μου»

«Έχω την είδηση ότι δεν πρόκειται να γυρίσει ποτέ πια στην Κατερίνα Καινούργιου. Δε θα γυρίσει ποτέ στην εκπομπή. Είναι σαφές. Για να μην σου απαντάω στα μηνύματα, στο λέω δημόσια, θεωρώ ότι είσαι ο κορυφαίος. Εδώ έκανες φάουλ. Το λέω με αγάπη και σεβασμό» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο και να πει ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε φάουλ κατά της Κατερίνας Καινούργιου.

«Είναι πολύ σκληρή η φράση «καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας. Εγώ δε θα στηρίξω καμία Καινούργιου, αλλά επειδή βγήκε κι έδωσε κάποια μηνύματα, εγώ δεν έχω στείλει ποτέ κανένα μήνυμα σε κανέναν. Ποτέ. Μου έστειλε (η Κατερίνα Καινούργιου) μία φορά ένα μήνυμα, όταν κάναμε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης και της απάντησα «μη στενοχωριέσαι, δεν πειράζει κι εσύ στα νεανικά νούμερα που σε ενδιαφέρουν, πας μία χαρά». Δεν έστειλα μήνυμα εγώ ποτέ πουθενά σε κανέναν.  Όταν μου στέλνουν, απαντάω. Δεν έχω λόγο να στηρίξω καμία Καινούργιου και δεν έχω στηρίξει ποτέ κανέναν.

Όμως, το να συμμετέχεις σε μία εκπομπή και να βγαίνεις δημόσια να κράζεις την παρουσιάστρια… Αν η Κατερίνα Καινούργιου -που μπορεί να είναι- είναι ο ορισμός της αυτοαναφορικότητας, το ‘ξερες κι όταν πήγαινες. Δεν μεταβλήθηκε η Καινούργιου, δεν έγινε τηλεοπτικό τέρας στην πορεία. Η Καινούργιου είναι ίδια τόσα χρόνια. Τώρα αν κάποιοι τη γλείφατε και τώρα τη βρίζετε, είναι δικό σας θέμα. Η Καινούργιου είναι αυτή. Να μη συμμετείχατε στην εκπομπή της Καινούργιου παιδιά» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια και μετά την προβολή όσων είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε μεταξύ άλλων: «Θεωρώ ότι είσαι ο κορυφαίος, αλλά εδώ έκανες φάουλ. Το λέω με αγάπη και σεβασμό. Αν είχες θέματα με την Καινούργιου, ήξερες πού πήγαινες. Αντιλαμβάνομαι ότι η οικονομική ανάγκη και η ανάγκη για δουλειά (γνωρίζουμε ότι πέρασες μία δύσκολη περίοδο), σε κάνει να πας κάπου και σε κάποιον που δεν εκτιμάς. Όμως, αφού πήγες, έβγαλες κάποια λεφτά από εκεί, τελείωσε τώρα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top