Γιάννης Μπούτος: Αποκάλυψε το ριάλιτι στο οποίο... αυτοπροτάθηκε!

«Δεν το θεωρώ ντροπή που αυτοπροτάθηκα!»

Δείτε όσα είπε ο Γιάννης Μπούτος στο Breakfast@Star

Τον γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο GNTM όπου συμμετείχαν κι αγόρια και στη συνέχεια μέσα από την παρουσία του σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές. 

Ο Γιάννης Μπούτος άφησε το μόντελινγκ για χάρη του «γυαλιού»

Ο Γιάννης Μπούτος άφησε το μόντελινγκ για χάρη του «γυαλιού»

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπούτο που μίλησε στο Breakfast@Star και τη Μυρσίνη Κοντού, αποκαλύπτοντας όχι μόνο ότι θα είναι στο backstage του νέου ριάλιτι του OPEN, Trapstar, αλλά... αυτοπροτάθηκε για τη θέση αυτή. «Έκανα μόνος μου ένα τηλεφώνημα κι αυτοπροτάθηκα για ένα project που βρίσκεται τώρα στα προσχέδια... έχουμε δώσει τα χέρια, δεν έχουν μπει οι υπογραφές αλλά περιμένω από μέρα σε μέρα να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για μια νέα εκπομπή. Από ό,τι φημολογείται νομίζω λέγεται Trapstar!», αποκάλυψε γελώντας. «Θεωρώ ότι δεν είναι ντροπή όταν ξέρεις την αξία σου να κάνεις μόνος σου την πρόταση για δουλειά. Επειδή θεώρησα ότι ταιριάζω στο κομμάτι του backstage, για αυτό κι αυτοπροτάθηκα», πρόσθεσε. 

Γιάννης Μπούτος: «Δε λέω ότι χάρηκα που δε με κάλεσαν στη φωτογράφηση»

Οι πρώην συνεργάτες του Γιάννη Μπούτου από το OPEN, άφησαν τα μηνύματά του στο... διαβάστηκε!

Οι πρώην συνεργάτες του Γιάννη Μπούτου από το OPEN, άφησαν τα μηνύματά του στο... διαβάστηκε!

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής είπε ότι δεν έχει επαφή με τους πρώην συνεργάτες του στην καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN, τον Τριαντάφυλλο, τη Μαριάντα Πιερίδη. τη Φελίτσια Τσαλαπάτη και τον Φοίβο Παπαδάκη. «Έχω κάνει προσέγγιση, αλλά μπορεί να ήταν πολύ απασχολημένοι, μπορεί να μην είδαν την κλήση; Δεν πειράζει...», είπε στη συνέχεια ο Γιάννης Μπούτος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top