Γιάννης Μπούτος: «Δε λέω ότι χάρηκα που δε με κάλεσαν στη φωτογράφηση»

Όσα είπε ο στο Breakfast@Star το μοντέλο και παρουσιαστής

Δείτε όσα είπε ο Γιάννης Μπούτος στο Breakfast@Star

Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε ο Γιάννης Μπούτος που συμμετείχε στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, ενώ το περασμένο καλοκαίρι τον είδαμε στο Καλοκαίρι #YES του OPEN.

Ο Γιάννης Μπούτος ήταν ένα από τα αγόρια που ξεχώρισαν μέσα από το GNTM

Ο Γιάννης Μπούτος ήταν ένα από τα αγόρια που ξεχώρισαν μέσα από το GNTM

Ο νεαρός που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκαναν η Μαριάντα Πιερίδη κι ο Τριαντάφυλλος σχετικά με την ενδεχόμενη προσθήκη της Ναταλί Κάκκαβα στην ομάδα της εκπομπής που στήνεται στο ΟΡΕΝ για το σαββατοκύριακο. Παράλληλα, δεν έκρυψε και την πικρία του για το γεγονός πως δεν καλέστηκε στη φωτογράφηση του νέου πρωινού προγράμματος

Φοίβος Παπαδάκης για Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση»

«Τα παιδιά ήταν εν βρασμώ, ήταν φορτισμένοι φαντάζομαι, γιατί κι εμείς είμαστε σε μια κατάσταση που δεν ξέρουμε ακόμα τι ακριβώς θα γίνει. Δεν πιστεύω ότι το είπαν με δόλο ή με σκοπό να βλάψουν την κυρία Κάκκαβα», δήλωσε αρχικά. «Μπορεί να ακούστηκε άσχημο, αλλά ίσως ήταν μια κακή στιγμή» συμπλήρωσε, σημειώνοντας ότι η ενδεχόμενη προσθήκη της Ναταλί Κάκκαβα στην εκπομπή θα ήταν πολύ βοηθητική

«Εμένα μου είχαν πει εξ αρχής ότι θα μιλήσουμε τον χειμώνα για πιθανή συνεργασία. Δε με κάλεσαν στη φωτογράφηση του σταθμού... Απ’ ό,τι κατάλαβα αυτό αφορούσε κεντρικά πρόσωπα του σταθμού. Δεν είχα ενημέρωση», είπε στη συνέχεια. 

GNTM 4 Γιάννης: «Συγκινήθηκα πολύ με όλα τα παιδιά»

«Εγώ απλά περιμένω. Δεν είμαι σε κάποια θέση για να ορίζω τα πράγματα. Δεν μπορώ να σου πω ότι χάρηκα κιόλας που δε με κάλεσαν», συμπλήρωσε με νόημα στις δηλώσεις του στον ρεπόρτερ Πάνο Παπαδόπουλο ο Γιάννης Μπούτος. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top