GNTM 4 Γιάννης: «Συγκινήθηκα πολύ με όλα τα παιδιά»

Απάντησε σε όλα τα αναπάντητα ερωτήματα για τις κόντρες στο παιχνίδι!

Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννη Μπούτου στο Breakfast@Star

Ξεχώρισε από την πρώτη του audition με τον χαρακτήρα, την ενέργεια και το χιούμορ του

GNTM 4: Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη που αποχώρησε από το παιχνίδι

Το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Μπούτος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το GNTM 4, σε μια από τις πιο συγκινητικές αποχωρήσεις του παιχνιδιού.

GNTM 4 Γιάννης

Το 21χρονο μοντέλο την Τετάρτη βρέθηκε στο Breakfast@Star μιλώντας για την εμπειρία του στο παιχνίδι. Όπως δήλωσε δεν άνηκε σε καμία κλίκα, παρότι ήταν στην παρέα των Quadrifoglio, ενώ χάρηκε που στο παιχνίδι επέστρεψε ένας από τους στενούς του φίλους, ο Αγγαίος.

Για ποιο λόγο τσακώθηκε με την Κυβέλη. «Είχε γίνει μια μικρή παρεξήγηση με την Κυβέλη, ήταν πραγματικά πολύ ανούσιος ο λόγος, πολύ ασήμαντος… πραγματικά δε θυμάμαι. Νομίζω κάτι παρεξήγησα», αποκάλυψε για την κοπέλα με την οποία στη συνέχεια έγιναν πολύ φίλοι.

GNTM 4: Συγκίνηση και κλάματα στο πλατό - Το μοντέλο που αποχώρησε

«Ποτέ δεν προσπάθησα να το παίξω καλός», είπε το μοντέλο αντικρούοντας τις δηλώσεις της πρώην συμπαίκτριάς του της Άννας, ότι είναι άλλος πίσω από τις κάμερες κι άλλος μπροστά. 

Όσον αφορά στην άκρως συγκινητική αποχώρησή του, αφού τόσο οι συμπαίκτες όσο και οι κριτές… λύγισαν, ο Γιάννης δήλωσε: «Συγκινήθηκα πολύ με όλα τα παιδιά γιατί είχαμε έρθει κοντά. Είναι κάτι που δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος γιατί ερχόμαστε πολύ κοντά. Όλα είναι αυθεντικά, δεν είναι τίποτα fake». Στη συνέχεια μίλησε για το πόσο ωραία περνούσαν στο σπίτι, τονίζοντας ότι αισθανόταν ότι κάτι κακό θα γίνει και θα αποχωρήσει.

GNTM 4 Γιάννης GNTM 4 Ναπολέων

GNTM 4: «Είσαι αδιάβαστος!» - «Ναι, μου το είπε κι η μαμά μου»

Στη συνέχεια μίλησε και για τον φίλο του τον Ναπολέων και τη φιλία τους. «Ότι ο Ναπολέων είχε έπαρση το ακούω μέχρι ενός σημείου… Δεν έκανε ποτέ bullying στη Μαρία όπως ακούστηκε. Είναι ο εαυτός του, είναι ήρεμος».

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top