GNTM 4: Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη που αποχώρησε από το παιχνίδι

«GNTM 4... αξέχαστο για πάντα!»

Δείτε τη συγκινητική αποχώρηση του Γιάννη

Στο επεισόδιο της Δευτέρας τη γλίτωσε την τελευταία στιγμή με τον Αιμιλιανό να αποχωρεί από το παιχνίδι, ωστόσο ο Γιάννης έφυγε το βράδυ της Τρίτης, σε μια από τις πιο συγκινητικές αποχωρήσεις του GNTM 4.

GNTM 4: Συγκίνηση και κλάματα στο πλατό - Το μοντέλο που αποχώρησε

Μέχρι και οι τέσσερις κριτές έβαλαν τα κλάματα, με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου σχεδόν να καταρρέει, χαρακτηρίζοντάς τον «Johnny be good».

Γιάννης Μπούτος Αποχώρηση

Ο Γιάννης συγκίνησε με τις δηλώσεις του φεύγοντας από το παιχνίδι /Φωτογραφία Instagram

«Το ταξίδι μου τελειώνει εδώ πέρα. Νιώθω πάρα πολύ περήφανος που έφτασα μέχρι εδώ. Νιώθω ότι η πορεία μου ήταν πάρα πολύ καλή. Κρατάω μόνο καλά πράγματα από αυτό το ταξίδι. Πραγματικά ήταν η ομορφότερη εμπειρία της ζωής μου. Νιώθω ότι έκανα κάτι επειδή το γούσταρα, έκανα κάτι επειδή το ήθελα και πίστεψα σε εμένα που είναι το βασικότερο. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου μπορείς να κάνεις τα πάντα. Με τον Ναπολέοντα είμαστε μαζί από την αρχή του ταξιδιού, από τα bootcamp, έχουμε δεθεί πάρα πολύ, έχουμε μοιραστεί πολλές εμπειρίες», είπε στις πρώτες του δηλώσεις στο προφίλ του GNTM 4 στο Instagram. Κάνοντας τη δική του πρόβλεψη για τον νικητή ή τη νικήτρια, δήλωσε: «Όλα τα φόντα για να κερδίσει τον διαγωνισμό από τα αγόρια τα ‘χει ο Ναπολέοντας κι από τα κορίτσια η Κυβέλη ή η Ειρήνη. GNTM 4... αξέχαστο για πάντα!».

GNTM 4 - Γιάννης: Αν θέλουν να είναι πρόβατα οι άλλοι, ας το κάνουν

Η αποχώρηση με τη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα Γιάννης Μπούτος

Η φωτογραφία που του στοίχισε τη θέση του στο GNTM 4

Στη δοκιμασία-live performance με την Ελένη Φουρέιρα και τα ρούχα του σχεδιαστή μόδας Απόστολου Μητρόπουλου, ο Γιάννης δεν τα πήγε καλά κι έτσι μαζί με τον Ναπολέων βρέθηκαν στους bottom two. Παρά την πρόταση του Ναπολέοντα να αποχωρήσει εκείνος από το παιχνίδι αντί του Γιάννη, κάτι που δε δέχτηκε η κριτική επιτοπή, το νεαρό μοντέλο ιδιαίτερα συγκινημένο αποχώρησε, με τους συγκάτοικούς του να τον χαρακτηρίζουν ως την «ψυχή του σπιτιού».

Γιάννης Μπούτος  

Ποιος είναι ο Γιάννης Μπούτος  

- Είναι 21 ετών, σπουδάζει Θεολογία και θα ήθελε πολύ να γίνει επαγγελματίας μοντέλο.  

- Μπορεί να είναι κοινωνικός, ψυχή της παρέας και με αστείρευτο χιούμορ, όμως απολαμβάνει και τη μοναχικότητα, γιατί τον φέρνει σε  καλύτερη επαφή με τον εαυτό του.  

GNTM 4: «Είσαι αδιάβαστος!» - «Ναι, μου το είπε κι η μαμά μου»

- Ο χώρος της μόδας είναι νέος για τον Γιάννη, οπότε είδε το GNTM 4 ως ένα ριψοκίνδυνο βήμα προς μια νέα κατεύθυνση

Γιάννης Μπούτος Audition

- Σύμφωνα με τον ίδιο, «Αν δε ρισκάρεις, δε θα μάθεις ποτέ».  

- Αφορμή για να αγαπήσει τον κόσμο της φωτογραφίας αποτέλεσε ο παππούς του, ο Γιώργος. Η απώλεια του ήταν κάτι που τον στιγμάτισε βαθιά.  

- Δηλώνει ανοιχτό βιβλίο, χαρούμενος, αυθόρμητος αλλά και λίγο αφελής, κάτι που είδαμε και στο σπίτι του GNTM.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top