GNTM 4: Συγκίνηση και κλάματα στο πλατό - Το μοντέλο που αποχώρησε

Γιατί έβαλε τα κλάματα ο Ναπολέων;

Σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα έγινε η αποχώρηση στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM 4. Τα μοντέλα που βρέθηκαν στο bottom two ήταν ο Ναπολέων και ο Γιάννης.

GNTM 4: Δείτε τα μοντέλα να ποζάρουν δίπλα στη Φουρέιρα!

Γιάννης και Ναπολέων

Λίγο πριν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανακοινώσει τα αποτελέσματα, ο Ναπολέων πήρε τον λόγο και με δάκρυα στα μάτια είπε: «Προτού γίνει γνωστό το αποτέλεσμα θέλω αυτή τη φωτογραφία να την πάρει ο Γιάννης ακόμα κι αν είναι η δική μου. Και οι δυο λήψεις ήταν πολύ κακές. Αυτό που έχει ο Γιάννης περισσότερο από εμένα είναι η ενέργεια.  Αυτή η ενέργεια χρειάζεται εδώ. Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να συνεχίσει με τα παιδιά. Δίνω τη θέση μου στον Γιάννη μου. Δεν είχα συζητήσει κάτι. Θα νιώσω έτσι καλύτερα με τον εαυτό μου. Θέλω το modelling, αλλά ο Γιάννης το θέλει περισσότερο από εμένα. Δε θα νιώθω καλά».

GNTM 4: Αυτοί είναι οι 4 παίκτες που επέστρεψαν στο σπίτι του διαγωνισμού

GNTM 4: Ένταση ανάμεσα στους κριτές - Τι συνέβη;


«Δε θέλω να μείνω στο GNTM 4, επειδή κάποιος μου παραχωρεί τη θέση του. Δεν το δέχομαι. Είμαι πολύ εγωιστής. Πρέπει να φύγω με τις διαδικασίες του παιχνιδιού. Πάγωσα με την εξομολόγησή του. Το εκτιμώ. Είναι ένας διαγωνισμός και στο τέλος θα φύγουμε όλοι και θα μείνει ένας», είπε με τη σειρά του ο Γιάννης.

Τα κλάματα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Λίγο πριν την αποχώρηση η Ισμήνη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Αγκάλιασε τον Γιάννη και του είπε πόσο λυπάται που φεύγει.

Αποχώρησε ο Γιάννης από το gntm 4


«Θα μου λείψουν πολύ όλοι», είπε και ξέσπασε σε κλάματα ο Γιάννης.


Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top