Ένταση στο GNTM 4 - Ισμήνη: «Δε γίνεται αυτό το πράγμα, αμάν πια»

«Δεν μπορούσες να το κάνεις πιο σέξι; Είσαι σαν κούρος»

Μετά την ιδιαίτερη δοκιμασία αποχώρησης τα 13 μοντέλα πήγαν στο πλατό, ώστε οι κριτές να σχολιάσουν τις πόζες τους δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα!

GNTM 4: Η εκρηκτική παρουσία της Ελένης Φουρέιρα ξεσήκωσε κριτές & μοντέλα


Η Όλγα που είχε το advantage, δηλαδή της είπε ο σχεδιαστής Απόστολος Μητρόπουλος, πώς θα ήθελε να αναδείξει το ρούχο του, στάθηκε μπροστά στους κριτές.

GNTM 4: Φουρέιρα & Μητρόπουλος στη δοκιμασία αποχώρησης


«Το συγκεκριμένο ρούχο είχε να δώσει κι άλλο στην κίνησή σου. Δεν είναι η καλύτερή σου εικόνα. Εχω δει καλύτερα από εσένα. Σίγουρα είσαι ένα πανέμορφο κορίτσι δίπλα στην Ελένη», σχολίασε αρχικά η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Από την άλλη πλευρά, η Ζενεβιέβ  τόνισε πως της άρεσε πάρα πολύ η εικόνα της και επειδή ήταν στο fashion show και άκουσε τις οδηγίες του σχεδιαστή χαίρεται που τον άκουσε.

Με αυτά τα λόγια διαφώνησε ο Δημήτρης Σκουλός λέγοντας: «Εγώ  θα κρίνω μόνο την εικόνα που βλέπω. Παιδιά δε μιλάμε μόνο για show, αλλά και για μια φωτογράφιση στο τέλος. Μιλάμε για μια εικόνα και για μια πασαρέλα. Εδώ είναι διαγωνισμός μόδας. Δεν κάνουμε την καμπάνια του Απόστολου. Δεν μπορούσες να το κάνεις πιο σέξι; Είσαι σαν κούρος».

Ο Άγγελος συμφώνησε με τη Ζεν σημειώνοντας πως σε ένα fashion show θα πρέπει να ακούνε τον σχεδιαστή.

«Μα δε λέω κάτι τέτοιο Ζεν να μην ακούνε τον σχεδιαστή. Μα για όνομα του Θεού δε λέω κάτι τέτοιο. Δε γίνεται να μην ακούμε κάποιον που έχει άλλη άποψη να μην τον ακούμε. Εγώ δεν μπορώ να πω την άποψή μου; Δεν είπα ότι είναι κακή η εικόνα της.Θα μπορούσε να κοιτάζει έστω και λίγο τον φακό. Ε αμάν πια», πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένη η Ισμήνη.


Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top