Τάσος Τσιλίκουνας: Δείτε το Instagram του μπάρμαν του First Dates

Το αγόρι που... σπάει τον πάγο ανάμεσα στα ζευγάρια

Δεν είναι λίγες οι συμμετέχουσες που πηγαίνουν στο First Dates για τον Τάσο

Τι κι αν το First Dates του Star μας συστήνει ανθρώπους που θέλουν να ερωτευτούν, κάνοντας το πρώτο τους ραντεβού, τα μάτια αρκετών γυναικών είναι στραμμένα στον γοητευτικό μπάρμαν

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ο κούκλος μπάρμαν του First Dates τής εύχεται Χρόνια Πολλά

Το αγόρι που στέκεται πίσω από την μπάρα κι ετοιμάζει τα… first drinks των συμμετεχόντων λέγεται Τάσος Τσιλίκουνας κι έχει ένα άκρως ενδιαφέρον προφίλ στο Instagram!

Με το εντυπωσιακό του παρουσιαστικό και το ζεστό χαμόγελο δε βρίσκεται τυχαία πίσω από την μπάρα, αφού έχει δημιουργήσει τη δική του εταιρεία που αφορά σε υπηρεσίες bar catering

Ο Τάσος με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τις σερβιτόρες του First Dates

Ο Τάσος με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τις σερβιτόρες του First Dates

Όπως αναφέρει στη σελίδα του, ξεκίνησε να ασχολείται με το bar management όταν ένας φίλος του, τού ζήτησε βοήθεια για το πάρτι των γενεθλίων του. Τότε κατάλαβε πως το μπαρ είναι ο φυσικός του χώρος! 

Μέσω της εταιρείας του, yourbartnder.gr, καταφέρνει να γνωρίζει πολλούς ανθρώπους και να τους προσφέρει μια μοναδική εμπειρία μέσω του bar tending.

Όπως είδαμε στο προφίλ του στο  Instagram, o πάντα χαμογελαστός Τάσος απολαμβάνει τα ταξίδια και του αρέσει να φοράει χρωματιστά ρούχα με ιδιαίτερα patterns! 

Η διασκέδαση είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής του, για αυτό και δε βρίσκεται τυχαία στο First Dates, με το χιούμορ και τις ατάκες του να ξεχωρίζουν!

Ο Τάσος δημιουργεί τα κοκτέιλ και τα ποτά που πίνουν οι daters και -φυσικά- μιλάει μαζί τους για να μάθει πως βλέπουν το ραντεβού τους! 

Δείτε όλα τα επεισόδια του First Dates

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top