First Dates: «Τυφλώθηκε όταν με είδε;» - Δείτε το τρέιλερ

Το επεισόδιο 2 του First Dates έρχεται την Πέμπτη 17/4 στις 23:15

First Dates: Δείτε το τρέιλερ της Πέμπτης 18/4

Mε ανυπομονησία και ενθουσιασμό περιμένουν οι φανατικοί τηλεθεατές του First Dates το δεύτερο επεισόδιο, αύριο Πέμπτη στις 23:15 στο Star. 

Η πρεμιέρα του First Dates: «Στο εστιατόριο που τα πάντα μπορεί να συμβούν»

Το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο επέστρεψε και αυτή την Πέμπτη φιλοξενεί νέα εν δυνάμει «ζευγάρια», με απώτερο σκοπό να βρουν τον έρωτα και την αγάπη, μέσα από αυτή την πρώτη γνωριμία. 

Η οικοδέσποινα Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχεται τους singles πρωταγωνιστές της βραδιάς και ρωτά πως θέλουν να είναι το «ταίρι» τους. Στα αποσπάσματα που προβάλλονται στο τρέιλερ της Πέμπτης, βλέπουμε έναν από τους συμμετέχοντες να λέει «τυφλώθηκε όταν με είδε;». Αυτό ήταν το σχόλιο του όταν το «date» του προσπαθούσε να μαντέψει την ηλικία του. Πάντως, η κοπέλα τον έκανε αρχικά για 23 ετών… και συνέχισε maximum μέχρι τα 27 χρόνια.

First Dates: Του είπε ότι έχει κόρη και «ψάρωσε»!

Ο Τάσος που βρίσκεται στο μπαρ εκμαιεύει άγνωστες πτυχές των daters, σερβίροντας τα πιο special cocktails. Θα θυμάστε, άλλωστε στην πρεμιέρα της δεύτερης τηλεοπτικής σεζόν του First Dates, τη «δασκάλα φιλιού» Μερσύνη, η οποία αποκάλυψε στον Τάσο: «Eγώ είμαι πολύ του φιλιού και όλους μου τους συντρόφους τους μαθαίνω να φιλάνε. Μ' αρέσει πάρα πολύ, αφού γενικά δε βάφομαι ποτέ, γιατί μου αρέσει οι σύντροφοί μου να με φιλάνε».

First Dates: Μερσύνη Και Μανώλης Θα Βγουν Ξανά - Video

Πάντως, για την ιστορία η γνωριμία της Μερσύνης με τον Μανώλη πήγε πολύ καλά, οι δυό τους «έδεσαν» και ανανέωσαν το επόμενο ραντεβού τους πολύ σύντομα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top