Άση Μπήλιου: Προσοχή στους παρορμητισμούς σήμερα

Όσα είπε η αστρολόγος στην εκπομπή Breakfast@Star

Η κύρια όψη της ημέρας είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Κριού, που σχηματίζεται βέβαια μετά τα μεσάνυχτα αλλά επηρεάζει ήδη από το πρωί. Η σύνοδος αυτή μπορεί να μας κάνει λίγο πιο παρορμητικούς και ανυπόμονους στη σκέψη και τη δράση μας, καθώς βιαζόμαστε να προχωρήσουμε μπροστά με νέες ιδέες, σχέδια και πλάνα.

Δείτε τις αναλυτικες προβλέψεις της Άσης για τομ ζώδιό σας

αση

Όμως, όπως είπε η Άση Μπήλιου στο Breakfast@Star, είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να αποφύγουμε, αν δεν θέλουμε να υποφέρουμε στο μέλλον από τις συνέπειες της βιασύνης μας. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σκεφτούμε περισσότερο και βαθύτερα, να οργανώσουμε την πορεία της δράσης μας, παρά να πιέσουμε για αποτελέσματα σε αυτή τη φάση.

Υπενυμίζεται ότι θα έχουμε ανάδρομη φαινομενικά πορεία για τον Ερμή μέχρι τις 26/04, οπότε υπολογίστε μετά από αυτή την ημερομηνία μια σημαντική έναρξη αν θέλετε. Εστιάστε σε αυτά που ήδη έχετε. Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και η τελευταία της όψη θα είναι το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας στις 13:04. Θα προχωρήσει στους Διδύμους λίγες ώρες μετά, στις 15:58, δίνοντας μια πιο επικοινωνιακή διάσταση στη μέρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top