First Dates: «Μη μαδάς τη μαργαρίτα, έλα για να βρεις την αγάπη!»

Πρεμιέρα την Πέμπτη στις 23:15 για το αγαπημένο «τηλεοπτικό» εστιατόριο

Ετοιμαστείτε για μια ακόμα δόση ρομαντισμού και συγκινήσεων, καθώς το αγαπημένο τηλεοπτικό show «First Dates» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στον σταθμό Star! Η πρεμιέρα του αναμένεται την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 11:15 το βράδυ και υπόσχεται να μας καθηλώσει με συναρπαστικές ιστορίες αγάπης.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η γοητευτική και χαρισματική παρουσιάστρια, θα αναλάβει και πάλι τον ρόλο της «προξενήτρας», φέρνοντας κοντά singles που αναζητούν τον έρωτα. Μέσα από το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, το εστιατόριο του "First Dates", θα δούμε ζευγάρια να γνωρίζονται για πρώτη φορά, να μοιράζονται τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, και ίσως, να γίνονται αληθινά ζευγάρια!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα accounts του "First Dates" στα social media διαθέτoυν πλούσιο υλικό, με αποσπάσματα από τα επεισόδια, τα οποία συγκεντρώνουν μεγάλη απήχηση από το κοινό. Χιλιάδες χρήστες ακολουθούν με ενδιαφέρον τις ιστορίες των πρωταγωνιστών, σχολιάζουν, ταυτίζονται και συγκινούνται μαζί τους.

Στο TikTok η Ζενεβιέβ Μαζαρί μαδάει μαργαρίτες και...  μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα! 

 

@firstdatesgr

Μη μαδάς τη μαργαρίτα! Έλα στο First Dates για να βρεις την αγάπη <3 Δήλωσε συμμετοχή στο 212 212 73 34 ή στο http://firstdates.star.gr/ #FirstDatesGr #StarChannelTv

♬ πρωτότυπος ήχος - First Dates GR

 

Φαίνεται πως το "First Dates" ετοιμάζεται να μας χαρίσει ακόμα μια αξέχαστη σεζόν γεμάτη ρομαντισμό, χιούμορ και δυνατά συναισθήματα.

Ραντεβού, λοιπόν, την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 11:15 το βράδυ στο Star για να ζήσουμε ξανά τη μαγεία του έρωτα!

 

@firstdatesgr ΠΡΕΜΙΕΡΑ Πέμπτη 11/4 στις 23:15! #StarChannelTv #FirstDatesGr @Star Channel @genevievevv @Tasos Tsilikounas ♬ original sound - 𝑆𝑝𝑜𝑡𝑖𝑓𝑦_𝑆𝑝𝑒𝑑𝑈𝑝

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top