Άση Μπήλιου: Άρης και Κρόνος συναντιούνται - Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν

Όσα είπε η αστρολόγος στην εκπομπή Breakfast@Star

Η μέρα ξεκινά με πίεση, καθώς ο Άρης από τους Ιχθύς ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την όψη συνόδου με τον Κρόνο, που θα είναι ακριβείας το βράδυ της Τετάρτης, αλλά η επιρροή διαχέεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο την ενεργοποιεί με τα εξάγωνα που σχηματίζει και με τους δυο πλανήτες.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης για το ζώδιό σας

Ο Άρης στη συμβολική γλώσσα της αστρολογίας είναι το γκάζι μας, η δράση μας, ενώ ο Κρόνος το φρένο, ο περιορισμός. Πατώντας τα και τα δυο ταυτόχρονα το όχημα δεν πάει πουθενά και αυτή η αίσθηση στασιμότητας και δυσκολίας θα είναι διάχυτη. Καθώς Άρης και Κρόνος συναντιούνται μετά από δυο χρόνια, η ένωση των δυο αντίθετων ενεργειών τους μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ή να αυξήσει την ένταση σε ό,τι ήδη έχει ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα. Βίαιες αντιδράσεις, ατυχήματα, ανησυχία στον κοινωνικό ιστό, πολιτικές αντιπαραθέσεις είναι μερικά από τα σενάρια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στις ζωές μας οτιδήποτε αγνοούμε πιστεύοντας ότι θα φτιάξει ή θα φύγει από μόνο του έρχεται στο προσκήνιο για να το αντιμετωπίσουμε και να αναλάβουμε την ευθύνη του. Ή αν στο παρελθόν πήραμε ρίσκα ή κάναμε κάτι που δεν έπρεπε χωρίς να νοιαστούμε για τις συνέπειες, τώρα έρχεται η στιγμή που το βρίσκουμε μπροστά μας.

Στη θετική έκφανση της όψης μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενέργεια του Άρη για να ασχοληθούμε με δύσκολα ή επίπονα θέματα και να έχουμε παράλληλα την αντοχή και την υπομονή που δίνει ο Κρόνος προκειμένου να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας μακροπρόθεσμα. Είναι μια αρκετά απαιτητική όψη ιδίως για τα μεταβλητά ζώδια. Όσοι έχετε γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων ή ανεξαρτήτως ζωδίου έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια και κυρίως κοντά στις 15 μοίρες, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλα: υγεία, σχέσεις, δουλειά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top