«Η χρονιά με την Ιωάννα Μαλέσκου δεν ήταν η ιδανική συνθήκη»

Όσα είπε συνεργάτιδα της Μπέττυς Μαγγίρα

Δείτε όσα είπε η δημοσιογράφος στο Breakfast@Star

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star έκανε η Σίσσυ Καλλίνη.

Παίρνει και επίσημα μια θέση στο πάνελ της Μπέττυς Μαγγίρα!

Η γνωστής δημοσιογράφος, που αντικατέστησε την Τζο Κουτσοκώστα στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1, ρωτήθηκε για το πρόωρο τέλος του MEGA Καλημέρα, το δικό της μέλλον στην ομάδα του I Love ΣουΚου, καθώς και για την τηλεοπτική επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου, με την οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν

«Η Ελεονώρα Μελέτη έχει πολλά χιλιόμετρα, δημοσιογράφος δελτίου ειδήσεων κι όλοι στο πάνελ είναι μεγάλα ονόματα ένα κι ένα. Μουδιάζεις λιγάκι. Από την άλλη, στην τηλεόραση ξέρεις ότι συμβαίνουν τα πάντα», σχολίασε αρχικά.

Γιαννόπουλος - Καλλίνη σε έντονη αντιπαράθεση on air – «Δε θα ολοκληρώσεις»

«Η εκπομπή που είχα κάνει το ντεμπούτο μου μπροστά από τις κάμερες ως παρέα, το Σπάτα Live, είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα. Τότε τα έπαιρνα όλα ως προσωπική αποτυχία. Ήμουν λίγο πιο ενοχική αλλά με τα χρόνια στη δουλειά κι αποκτώντας οικογένεια, συνειδητοποιείς ότι άλλα πράγματα έχουν σημασία. Κάθε εμπόδιο για καλό», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

«Δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση ακόμη για του χρόνου. Ξέρω ότι έχω δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αλλά έχω καλό προαίσθημα», απάντησε η Σίσσυ Καλλίνη σε σχετική ερώτηση.

«Εγώ την Ιωάννα Μαλέσκου την αγαπώ πολύ, έχουμε κρατήσει πολύ καλές σχέσεις, αν κι η συνθήκη τη χρονιά που ήμουν μαζί της δεν ήταν ιδανική. Παντού υπάρχει χώρος για νέα πρόσωπα, όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο. Δε συγχωρούνται εύκολα τα λάθη στους πρωτοεμφανιζόμενους, πρέπει να ξαναδώσεις "εξετάσεις" αν κάτι δε σου βγει», είπε κλείνοντας η Σίσσυ Καλλίνη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top