Παίρνει και επίσημα μια θέση στο πάνελ της Μπέττυς Μαγγίρα!

Οι πρώτες δηλώσεις της Σίσσυς Καλλίνη στο Breakfast@star

Σίσσυ Καλλίνη: Όσα είπε στο Breakfast@star

Είναι πλέον επίσημο! Η Σίσσυ Καλλίνη θα βρίσκεται στην παρέα της Μπέττυς Μαγγίρα και της εκπομπής «I Love Σου Κου» μετά την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα.

Μαγγίρα: Ποια θα καλύψει τη θέση Κουτσοκώστα στο πάνελ του «I love Σου Κου»

Η κάμερα του Breakfast@star συνάντησε τη δημοσιογράφο και τη ρώτησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα και τη συνεργασία με την παρουσιάστρια.

H Σισσυ Καλλίνη είναι και επίσημα στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

H Σισσυ Καλλίνη είναι και επίσημα στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

«Η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα έχει έναν ευφυή τρόπο να κάνει χιούμορ κι εμένα μου αρέσει πολύ, γιατί έχω κι εγώ πολύ χιούμορ. Είναι πολύ ζεστό το κλίμα, υπάρχει μια διάθεση για αγκαλιά, την δουλειά την ξέρω, είμαι αρκετά χρόνια στον χώρο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν είχα κάνει δοκιμαστικό το καλοκαίρι Τώρα με πήραν τηλέφωνο».

Μπέττυ Μαγγίρα: Αποχώρηση-βόμβα από την εκπομπή της

Ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του Star, Πάνος Παπαδόπουλος της ζήτησε να σχολιάσει και τη φράση της Τζο Κουτσοκώστα η οποία είπε φεύγοντας: «Δεν έχω μάθει από την οικογένειά μου να κουτσομπολεύω».


 «Δε θα το σχολιάσω, είναι λεπτή η θέση μου. Στο κάθε πράγμα υπάρχει μια αισθητική τοποθέτηση και ο καθένας τοποθετείται με βάση την αισθητική του και τη νοοτροπία του», απάντησε η Σίσσυ Καλλίνη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top