Αρναούτογλου: «Η νέα εκπομπή θα έχει λίγα επεισόδια, γιατί έχω το παιδί»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζει ταξιδιωτική εκπομπή

Με αφορμή την έναρξη των γυρισμάτων για τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star και τη Σοφία Μανουσακίδου.

Αρναούτογλου: Ξεκινούν γυρίσματα για τη νέα του εκπομπή - Όλο το ρεπορτάζ!

«Ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για την ταξιδιωτική εκπομπή, ξεκινάμε σύντομα γυρίσματα. Είναι ένας αγώνας που γίνεται με αυτή την ιστορία. Είναι πολύ προσωπικό, δεν το θεωρώ εκπομπή, αλλά μία στιγμή του παρελθόντος. Πάμε να δούμε την Ελλάδα 20 χρόνια μετά, να δούμε τι έχει γίνει. Δεν ξέρω τι θα βρω μπροστά μου», είπε αρχικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η ταξιδιωτική μου θα είναι από 8 έως 12 επεισόδια, γιατί δεν προλαβαίνω, έχω το παιδί ανά σαββατοκύριακο, οπότε δεν μπορώ να αφήσω το παιδί για τα γυρίσματα».

Ο 10χρονος γιος του παρουσιαστή ήταν και θα είναι προτεραιότητα στη ζωή του. Άλλωστε, διατηρεί καλή σχέση με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα, μετά τον χωρισμό τους, και πρώτο μέλημα και των δύο είναι ο μικρός Αναστάσης. 

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δε θέλω να τον δω»

Σχετικά με τη δύσκολη βραδινή ζώνη, την οποία υπηρετεί τα τελευταία χρόνια και τον μεγάλο ανταγωνισμό, τόνισε: «Την περίοδο που το Survivor ήταν στα φόρτε του, "εξαφανίστηκαν" πολλοί. Δε θέλησαν να είναι απέναντί του και πήραν την απόφαση να εξαφανιστούν με γοργά βήματα.

Εγώ δεν είχα τέτοια θέματα. Έλεγα στο κανάλι: βάλτε με όπου θέλετε, δεν έχω πρόβλημα. Κάποιοι ξέρουν να προφυλάσσονται ή το έχουν πάντα στο μυαλό τους. Μπορεί να είναι σωστό αυτό που κάνουν. Εγώ δε λειτουργώ έτσι, δε με ενδιαφέρει. Κι αν δεν πάει κάτι καλά, δεν πειράζει. Θα κάνω κάτι άλλο».

Τέλος, αποκάλυψε ότι οι συζητήσεις που έκανε για να επιστρέψει σε πρωινή εκπομπή ήταν μόνο σε θεωριτικό επίπεδο. «Δε σχεδιάσαμε ποτέ μια πρωινή εκπομπή. Ήταν στη θεωρία», δήλωσε συγκεκριμένα. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top