Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δε θέλω να τον δω»

«Εχω τα θέματά μου μαζί του. Πρέπει να τα λύσω κάποια στιγμή»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό»

Το παράπονό του για τον Γιάννη Πλούταρχο έκανε σε έντονο ύφος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής τόνισε πως ο τραγουδιστής έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, έστειλε τα φιλιά του σε όλους, αλλά ξεκαθάρισε πως δε θέλει να τον δει, ούτε και να πάει καλεσμένος στην εκπομπή του «The 2Night Show».

Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Να στείλω πολλά φιλιά στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου, πολύ ωραία οικογένεια, να του πω μπράβο. Φαίνεται ότι είναι πολύ ωραία οικογένεια, έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά ο Γιάννης και η σύζυγός του. Εγώ με τον Γιάννη έχω και κάποια θέματα. Κάποτε. Έχω τα θέματά μου. Δεν έχει εμφανιστεί… Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Πολύ ωραίος τραγουδιστής, πολύ καλό παιδί, αλλά έχω τα θέματά μου μαζί του. Πρέπει να τα λύσω κάποια στιγμή, πρέπει να τον συναντήσω τον άνθρωπο», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

Γιάννης Πλούταρχος

Στη συνέχεια, όταν η Νάνσυ Αντωνίου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε να κάθεται απέναντί του στην εκπομπή εκείνος ξεκαθάρισε:«Δε θέλω να έρθει, δε θέλω να έρθει ο άνθρωπος. Δικαίωμά μου δεν είναι; Όταν ήθελα, δεν ήρθε, τώρα δε θέλω εγώ. Βέβαια, ο άνθρωπος μπορεί να μη θέλει κι αυτός. Δε θες εσύ, δε θέλω κι εγώ. Χαζά ξε-χαζά έτσι είναι. Ας ερχόταν χωρίς να τον καλέσουμε. Ας ερχόταν ακάλεστος. Δε θέλω να τον δω, δε θέλω να τον συναντήσω, δε θέλω ρε παιδί μου. Το καλύτερο παιδί είμαι εγώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top