Αρναούτογλου: Ξεκινούν γυρίσματα για τη νέα του εκπομπή - Όλο το ρεπορτάζ!

Με τρεις εκπομπές ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζει ταξιδιωτική εκπομπή, η οποία θα προβάλλεται τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1, παράλληλα με τον «Εκατομμυριούχο» και το «The 2Night Show».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η πρώτη αντίδρασή του μετά την υπογραφή με τον ΑΝΤ1

Χθες η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε στο Breakfast@Star ότι η εκπομπή έχει κλείσει για 8 επεισόδια με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αναλαμβάνει εκτός από τα ηνία της παρουσίασης και την παραγωγή. Σήμερα το πρωί (02/04) ο Κωνσταντίνος Ντάφλος αποκάλυψε το μέρος από όπου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Πλούταρχος για Αρναούτογλου: Τον έχω δει 2 φορές στη ζωή μου-Σας κοροϊδεύει

«Από τα Χανιά θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας εκπομπής ταξιδιωτικού περιεχομένου του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πέρα από τον "Εκατομμυριούχο" και το "The 2Night Show", ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα επιστρέψει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν από τέλη Σεπτέμβρη - αρχές Οκτώβρη, με τον παλιό "Όμορφο Κόσμο" που έκανε στο Mega. Μέσα στον Απρίλιο ξεκινούν τα γυρίσματα του "Όμορφου Κόσμου" του Γρηγόρη, όπου θα σαρώσει από ό,τι μαθαίνω όλη την Ελλάδα. Θα τη βλέπουμε τα Σαββατοκύριακα».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του Star τόνισε πως ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αναζητά τίτλο για την ταξιδιωτική του εκπομπή, καθώς τα δικαιώματα του «Όμορφου Κόσμου» ανήκουν στο Mega.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top