Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η πρώτη αντίδρασή του μετά την υπογραφή με τον ΑΝΤ1

Δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες για τον νέο... Όμορφο κόσμο

Δείτε όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Breakfast@Star

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε το πρωί της Τρίτης στην κάμερα του Breakfast@Star και τη Σοφία Μανουσακίδου μετά τη δημοσιοποίηση και την επιβεβαίωση του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1, για το τριετές συμβόλαιο με τρεις εκπομπές.  

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον παρουσιαστή

«Να ζήσετε, να ζήσετε! Τι έκανα πάλι ρε παιδιά; Σας ευχαριστώ παρά πολύ που ήρθατε. Δεν μπορώ όμως να σας πω κάτι ακόμα είναι η αλήθεια. Ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά, ξεκίνησα διατροφή και θα πάρω ένα… Είναι διατροφικά αλλά δε θα φάω θα προσπαθήσω να την κρατήσω!», είπε με ένα μεγάλο χαμόγελο και καλή διάθεση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. 

Η συγκίνηση της Μαρίας Μπεκατώρου μιλώντας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο γνωστός παρουσιαστής θα βρεθεί από το ερχόμενο φθινόπωρο με τρεις εκπομπές στο κανάλι του Αμαρουσίου. Μετά την ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας, αναμένεται κι αυτή για τα προγράμματα που θα αναλάβει. 

Δείτε όσα είπε ο συνεργάτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Παναγής Τζωρτζάτος, στο Breakfast@Star

Δείτε όσα είπε ο συνεργάτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Παναγής Τζωρτζάτος, στο Breakfast@Star

Εκτός από το The 2Night Show, τον Εκατομμυριούχο έρχεται και μια ταξιδιωτική εκπομπή που θα θυμίζει τον Όμορφο Κόσμο που παρουσίαζε πριν από αρκετά χρόνια στο Mega. Τα δικαιώματα του τίτλου βρίσκονται στην κατοχή του Μεγάλου Καναλιού κι έτσι αναζητείται νέος τίτλος. 

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Συγκινεί η αποκάλυψη για τον γιο του, Αναστάση

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ξεκινήσει γυρίσματα τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου κι η πρεμιέρα θα γίνει το ερχόμενο φθινόπωρο. Η εκπομπή θα είναι εβδομαδιαία και θα τοποθετηθεί στην prime time ζώνη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top