Γρηγόρης Αρναούτογλου: Συγκινεί η αποκάλυψη για τον γιο του, Αναστάση

«Αν δεν προλάβω, είπα σε κάποιους να του δώσουν την κασέτα»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή του ΑΝΤ1

Πριν από μια δεκαετία έγινε μπαμπάς, με την τότε σύντροφό του Κατερίνα Κόκλα. Ο γιος του Αναστάσης, είναι ό,τι καλύτερο έχει κάνει στη ζωή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει κατά καιρούς. 

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η εξομολόγηση για τη μάχη με τα κιλά του!

Μιλώντας στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα το πρωί της Κυριακής, ο παρουσιαστής έκανε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για τον μοναχογιό του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετράει πολλά, πολλά χρόνια τηλεοπτικού αέρα!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετράει πολλά, πολλά χρόνια τηλεοπτικού αέρα!

«Σήμερα που έγινα 50 χρονών και το λέω για πρώτη φορά, κάθισα κι έγραψα μια ταινία. Μίλησα μπροστά στην κάμερα με τον γιο μου, που είναι 10 χρονών και του είπα πράγματα, χωρίς να είναι ο γιος μου εκεί. Έβαλα ένα φίλο μου καμεραμάν, έστησε την κάμερα, του είπα να φύγει και μίλησα για 30 λεπτά περίπου στον γιο μου, κοιτώντας τον στην κάμερα. Αν προλάβω να του τα πω στα 20-25 του, δε θα χρειαστεί η κασέτα. Αν δεν προλάβω, είπα σε κάποιους να του δώσουν την κασέτα για να του πω τρία πράγματα σαν πατέρας. Αν τα καταλάβει τα κατάλαβε. Αν δεν τα καταλάβει θα μείνει απλώς μια κασέτα», εξομολογήθηκε σχεδόν συγκινημένος. 

Αρναούτογλου: Η εξομολόγηση για τον πατέρα του - «Του έδιναν 4 χρόνια ζωής»

Λίγο πριν το κλείσιμο της κουβέντας του, παραδέχτηκε στην Μπέττυ Μαγγίρα ότι παρότι έχει κάνει χρόνια ψυχανάλυσης, ακόμα «παλεύει» με τις φοβίες του. «Δεν έχω το θάρρος να με αλλάξω, είμαι τόσο "μικρούλης" ακόμη. Οι φόβοι είναι ακόμη μεγάλοι, δεν έχω τα κότσια να αλλάξω και λυπάμαι για αυτό. Έχεις απέναντί σου ένα ανθρωπάκι δυστυχώς. Υπάρχουν άλλοι που είχαν πράγματι τα κότσια να κάνουν και να πουν αυτά που θέλουν. Αυτοί είναι μάγκες, άντρες και γυναίκες», παραδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον γιο του στη βάφτισή του το 2014 στη Νάξο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον γιο του στη βάφτισή του το 2014 στη Νάξο /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top