Πλούταρχος για Αρναούτογλου: Τον έχω δει 2 φορές στη ζωή μου-Σας κοροϊδεύει

« Α, ρε Γρηγόρη, τι έκανες; Ρε, τι πάθαμε»

Bίντεο για το 'μπιφ' από το Breakfast@Star

Ο Γιάννης Πλούταρχος έδωσε τη δική του απάντηση για τα όσα είπε για εκείνον ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή.

Όσα είπε ο Γιάννης Πλούταρχος

«Δεν έχει γίνει κάλεσμα απευθείας από τον Γρηγόρη, αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ. Τρολάρει ο Γρηγόρης παιδιά. Είναι τρομερό άτομο. Μάλιστα, παρουσίασε και τα παιδιά μου, τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Όποτε με καλέσει εγώ θα πάω, άντε ρε Γρηγόρη. Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως ανάμεσά μας. Τον Γρηγόρη τον έχω δει στη ζωή μου δυο φορές.

Θέλω να πάω στην εκπομπή του, αλλά δε με έχει καλέσει. Δεν υπάρχει παρεξήγηση. Σας κοροϊδεύει, ειλικρινά. Αφού ό,τι λέει, είναι όλα αστεία ο Γρηγόρης. Α, ρε Γρηγόρη, τι έκανες; Ρε, τι πάθαμε. Σταμάτα τα αστεία. Τον περιμένω τον Γρηγόρη στο μαγαζί. Δε ξέρω αν προλαβαίνει να έρθει. Εγώ αν με καλέσει θα πάω στην εκπομπή. Δεν πειράζει αν είπε ότι δε με θέλει. Για να δούμε, θα πάω ή όχι», είπε αρκετά ευδιάθετος ο Γιάννης Πλούταρχος στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Όσα είχε πει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Γιάννη Πλούταρχο
 

πλουταρχος

«Να στείλω πολλά φιλιά στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου, πολύ ωραία οικογένεια, να του πω μπράβο. Φαίνεται ότι είναι πολύ ωραία οικογένεια, έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά ο Γιάννης και η σύζυγός του. Εγώ με τον Γιάννη έχω και κάποια θέματα. Κάποτε. Έχω τα θέματά μου. Δεν έχει εμφανιστεί… Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Πολύ ωραίος τραγουδιστής, πολύ καλό παιδί, αλλά έχω τα θέματά μου μαζί του. Πρέπει να τα λύσω κάποια στιγμή, πρέπει να τον συναντήσω τον άνθρωπο», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δε θέλω να έρθει, δε θέλω να έρθει ο άνθρωπος. Δικαίωμά μου δεν είναι; Όταν ήθελα, δεν ήρθε, τώρα δε θέλω εγώ. Βέβαια, ο άνθρωπος μπορεί να μη θέλει κι αυτός. Δε θες εσύ, δε θέλω κι εγώ. Χαζά ξε-χαζά έτσι είναι. Ας ερχόταν χωρίς να τον καλέσουμε. Ας ερχόταν ακάλεστος. Δε θέλω να τον δω, δε θέλω να τον συναντήσω, δε θέλω ρε παιδί μου. Το καλύτερο παιδί είμαι εγώ», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top