Μπούδρος στο Traction: Το ατύχημα που είχε και η διανυκτέρευση στην έρημο

Γνωρίστε τον Έλληνα αναβάτη που τερμάτισε στον πιο σκληρό αγώνα αντοχής

Τον Έλληνα αναβάτη μοτοσικλέτας, που έχει κατορθώσει να τερματίσει δύο φορές στον πιο σκληρό αγώνα αντοχής του κόσμου, το Ράλι Ντακάρ, συνάντησε  ο Θανάσης Χούντρας στο Traction της Κυριακής.

Ο Βασίλης Μπούδρος τερμάτισε με ΒΜW στο Rally Dakar 2024

 Ο Βασίλης Μπούδρος περιέγραψε στην κάμερα του TractioN την εμπειρία ζωής, που έζησε στην έρημο, τους κινδύνους, τις δύσκολες στιγμές. 

«Δεν κατάφερα να φτάσω σε ένα σημείο Ανασυγκρότησης και τελικά κοιμήθηκα στην έρημο. Νύχτωσε. Έμεινα εκεί, χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν πως έρχονται να με πάρουν. Τους είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση. Ήθελα να συνεχίσω τον αγώνα. Και συνέχισα. Σαρανταοκτώ ώρες φόραγα τη στολή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Star.

Mέσα από τη στολή του ο Βασίλης Μπούρδος  φοράει πάντα   έναν αερόσακο ο οποίος και όπως είπε τον έχει προστατεύσει πολλές φορές.

Ο Βασίλης Μπούρδος ο οποίος κατάφερε να τερματίσει στην 81η της Γενικής κατάταξης και στη 7η θέση της κατηγορίας Original by Motul, αποκάλυψε πως θα κάνει ένα χειρουργείο επιδιόρθωσης, όπως το χαρακτήρισε. 

«Είχα μία μεγάλη πτώση σε άμμο με πέτρες και ο συμπλέκτης έπιασε τον παράμεσό μου. Τα κόκκαλα μπήκαν το ένα μέσα στο άλλο. Αυτό συνέβη τρεις μέρες πριν τον τερματισμό. Ο πόνος ήταν αφόρητος και δεν είχα μαζί μου ούτε παυσίπονα ούτε τίποτα» τόνισε.

Ο σπουδαίος αναβάτης ανέφερα πως για εκείνον παίζει ρόλο πάνω απ' όλα η ψυχική αντοχή που έχει κάποιος και μετά οι αθλητικές του δεινότητες. 

Δείτε το Traction 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top