Cash or Trash: Έρχεται δημοπρασία με... Ολυμπιακό άρωμα!

Δείτε το νέο επεισόδιο σήμερα Τετάρτη στις 17:30 στο Star

Δείτε το trailer του Cash or Trash για αυτή την εβδομάδα

Σήμερα, Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα. 

Ο Σπύρος, λάτρης των παλιών αντικειμένων, έρχεται για δεύτερη φορά στο Cash or Trash και φέρνει ένα αντικείμενο συνυφασμένο με την κύρια ασχολία των γυναικών στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Ο Θάνος Μαρίνης, για ακόμα μία φορά, γοητεύεται από την πιο αρμονική ένωση δυο φυσικών υλικών πάνω σε ένα αντικείμενο. Η Ελομίδα Βισβίκη, όμως, συγκλονισμένη από τη λεπτότητα της συντήρησης του αντικειμένου από τον συλλέκτη Σπύρο, δεν αφήνει το πεδίο ελεύθερο για τους υπόλοιπους αγοραστές.  

Cash or Trash: Πούλησε το αντικείμενό της 120 φορές από την αξία του!

Ο Νίκος από τη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει μια δάδα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και φέρνει πολλές αναμνήσεις από τη λαμπρή αθλητική ιστορία της χώρας. Πρόκειται για ένα αντικείμενο ιδιαίτερης συλλεκτικότητας, που δεν αφήνει τους αγοραστές αδιάφορους κι ασυγκίνητους, τον καθένα για διαφορετικό λόγο. Μια φλόγα ιστορίας «καίει» με λαχτάρα στα στήθη των αγοραστών του Cash Or Trash!

Με ένα τάβλι, που σίγουρα αρκετοί θα ζήλευαν, έρχεται ο Χρήστος στο Cash Or Trash. Ο συνδυασμός της επικής φαντασίας του Τόλκιν με ένα από τα αρχαιότερα επιτραπέζια παιχνίδια ενθουσιάζει όχι μόνο τον Θάνο Λούδο στο δωμάτιο εκτίμησης, αλλά και τους πέντε αγοραστές! 

Θάνος Λούδος: Η ατάκα της Δεσποινας Μοιραράκη που δε θα ξεχάσει ποτέ

Η Δέσποινα Μοιραράκη με τον εκτιμητή του Cash or Trash, Θάνο Λούδο

Η Δέσποινα Μοιραράκη με τον εκτιμητή του Cash or Trash, Θάνο Λούδο

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής  μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν είναι… συλλεκτική και σπάει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!  

Δέσποινα Μοιραράκη: Τα αντικείμενα που... ζηλεύει στο Cash or Trash!

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων κι αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιωτίνη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά κι η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. 

Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς, η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη κι ο γιατρός Γιώργος Δαράβαλης.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα! 

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top