Μάθιου Πέρι: Στη δημοσιότητα η διαθήκη του αείμνηστου «Τσάντλερ»

Ποιοι θα κληρονομήσουν την περιουσία του ηθοποιού

Δείτε παλιότερο βίντεο για τον Μάθιου Πέρι από την εκπομπή Breakfast@Star

Πέντε μήνες μετά τον θάνατό του, δόθηκαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τη διαθήκη του Μάθιου Πέρι

Μάθιου Πέρι: Έκλεισε κι επίσημα η έρευνα για τον θάνατό του

Σύμφωνα με τα έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six, ο πρωταγωνιστής της σειράς Τα Φιλαράκια όρισε τη Λίσα Φέργκιουσον και τη Ρόμπιν Ρούζαν να συνδιαχειριστούν την περιουσία του ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Μάλιστα, ο ηθοποιός ονόμασε το καταπίστευμα Alvy Singer Living Trust, από τον χαρακτήρα του Νευρικού Εραστή του Γούντι Άλεν. 

Στη διαθήκη που δημιουργήθηκε το 2009, ο Πέρι ανέφερε τον πατέρα του, Τζον, και τη μητέρα του, Σουζάν Μόρισον, ως δικαιούχους μαζί με την ετεροθαλή αδελφή του, Κέιτλιν Μόρισον, και την πρώην σύντροφό του, Ρέιτσελ Νταν.

Ο Μάθιου Πέρι δεν ήταν ποτέ «καθαρός» - Τι αποκαλύπτει φίλος του

Σύμφωνα με τη διαθήκη, κατείχε 1.030.000 δολάρια σε προσωπική περιουσία «που δεν περιορίζεται σε κοσμήματα, έπιπλα, έργα τέχνης και αυτοκίνητα».

Ο σταρ, που πέθανε χωρίς να κάνει ποτέ παιδιά, είχε βάλει όρο στη διαθήκη του ότι τα παιδιά που μπορεί να αποκτούσε μετά το 2009 δεν είχαν «ρητά δικαίωμα» στην περιουσία του.

Η Φέργκιουσον θα εμφανιστεί στην αίθουσα του ανώτερου δικαστηρίου του Λος Άντζελες στις 10 Απριλίου για την ακρόαση της διαθήκης, καθώς η Ρούζαν επέλεξε να μη συνδιαχειριστεί το καταπίστευμα στις 4 Μαρτίου. 

Μάθιου Πέρι: Στην κεταμίνη οφείλεται ο θάνατός του - Το επίσημο ανακοινωθέν

Η Ρούζαν ήταν εκτελεστική παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς Celebrity Liar όταν ο Πέρι έκανε μια guest εμφάνιση το 2010.

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στο Pacific Palisades της Καλιφόρνια στις 28 Οκτωβρίου 2023, σε ηλικία 54 ετών.

Η ιατροδικαστική έκθεση από το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες αποκάλυψε ότι πέθανε από «οξείες επιδράσεις κεταμίνης» κι έκρινε ότι ο θάνατός του ήταν ατύχημα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top