Μάθιου Πέρι: Στην κεταμίνη οφείλεται ο θάνατός του - Το επίσημο ανακοινωθέν

Όσα αναφέρει η έκθεση του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες

Δείτε βίντεο για τον Μάθιου Πέρι από την εκπομπή Breakfast@Star

Aπό «οξείες επιδράσεις κεταμίνης» πέθανε ο Μάθιου Πέρι, σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες.

Η έκθεση αυτοψίας αναφέρει επίσης τον πνιγμό, τη στεφανιαία νόσο και τις επιδράσεις της βουπρενορφίνης ως άλλες καταστάσεις που συνέβαλαν στο θάνατό του ηθοποιού που γνώρισε τεράστια επιτυχία με τη σειρά Τα Φιλαράκια.  

Μάθιου Πέρι: Τα «Φιλαράκια» είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Τσάντλερ

Η κεταμίνη είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιούν οι γιατροί ως αναισθητικό για να προκαλέσουν απώλεια συνείδησης ενώ μειώνει τον πόνο. Οι γιατροί μερικές φορές το συνταγογραφούν για «εκτός ενδείξεων» χρήσεις, όπως η κατάθλιψη. 

Ο Μάθιου Πέρι στα βραβεία ΕΜΜΥ το 2012

Ο Μάθιου Πέρι στα βραβεία ΕΜΜΥ το 2012 /Φωτογραφία AP Images/Katy Winn

Η βουπρενορφίνη είναι ημισυνθετικό οπιοειδές το οποίο χρησιμοποιείται για την θεραπευτική υποκατάσταση των οπιοειδών, ιδίως της ηρωίνης, και την αντιμετώπιση του συνδρόμου στέρησης των οπιοειδών σε μεγάλες δόσεις, με περίπου τα ίδια αποτελέσματα με τη μεθαδόνη, κι ως μέτρια ισχυρό αναλγητικό σε μικρότερες δόσεις για την αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου

Τζένιφερ Άνιστον για Μάθιου Πέρι: Εκείνο το πρωί είχαμε μιλήσει με μηνύματα

Θυμίζουμε ότι ο «Τσάντλερ» από τη σειρά Friends βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το Σάββατο 28 Οκτωβρίου. Ήταν 54 ετών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top