Δημήτρης Μακαλιάς: Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Άρη Μακρή

«Είπαμε πολύ προσωπικά πράγματα», αποκάλυψε ο ηθοποιός

Μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στο Instagram ο Άρης Μακρής διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια ότι κακοποιούσε την πρώην σύντροφό του, Άννα Μαρία Βέλλη.

Άρης Μακρής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Γιατί δε λέει το όνομα του κακοποιητή;»

Αμέσως μετά τη δημόσια τοποθέτησή του, ο συνεργάτης της Μπέττυς Μαγγίρα Δημήτρης Μακαλιάς, επικοινώνησε μαζί του. Ο τραγουδιστής υπογράμμισε πως επιθυμεί να μπει ένα τέλος σε όσα ακούγονται γύρω από το όνομά του.

«Με κοπάνησε στο πάτωμα»: Η Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποίηση που δέχτηκε

«Πήρα χθες τον Άρη Μακρή για να μιλήσουμε. Ξέρω ότι το παιδί δέχεται πάρα πολλά τηλεφωνήματα από πολύ κόσμο και δεν θέλει να πάρει θέση. Με πολλή αγάπη μιλήσαμε, είπαμε πράγματα που δεν μπορώ να σας πω, είναι πολύ προσωπικά. Προσπάθησε να κάνει μια πολύ συμπαγή ανάρτηση, ήθελε να πει όλα αυτά που ήθελε να πει τα τελευταία τρία χρόνια, όπου σιωπά, όπου δέχεται έναν καταιγισμό και δυσκολίες στη δουλειά του, δεν είναι εύκολο, το περνάει δύσκολα όλο αυτό. Είχε ανάγκη να βγει να τα πει και ό,τι είπε, ελπίζει να είναι κατανοητό και να πήρε το μήνυμα όποιος ήταν να το πάρει. Θέλει να μείνει σε αυτό, δεν θα ήθελε να σχολιάσει τίποτα παραπάνω», αποκάλυψε στην εκπομπή «I Love Σου Κου» ο ηθοποιός και παρουσιαστής. 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top