Άρης Μακρής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Γιατί δε λέει το όνομα του κακοποιητή;»

Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Άρης Μακρής για πρώτη φορά απαντάει σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια ότι κακοποιούσε την πρώην σύντροφό του, Άννα Μαρία Βέλλη

Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί πέντε χρόνια και συγκατοικούσε. Πριν από τρία χρόνια αποφάσισαν να χωρίσουν.

Λίγο αργότερα, η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε ανοιχτά για την κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει ποτέ τον δημοφιλή τραγουδιστή.

«Με κοπάνησε στο πάτωμα»: Η Άννα Μαρία Βέλλη για την κακοποίηση που δέχτηκε

Από τότε έχει ανεβάσει και φωτογραφίες με το πρόσωπό της γεμάτο μελανιές, τις οποίες συνόδευε και με ένα κείμενο όπου μιλούσε ξανά για την κακοποίηση που υπέστη.

Μάλιστα, σε ένα από τα τελευταία βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube κάποιος ρώτησε την Άννα Μαρία Βέλλη αν ισχύει η φήμη ότι ο πρώην σύντροφός της που την κακοποιούσε κάνει παρέα με γνωστή youtuber/πρώην φίλη της. Η ίδια επιβεβαίωσε ότι ισχύει με τα σχόλια να παίρνουν «φωτιά» και να γράφουν όλοι ότι μιλάει για τον Άρη Μακρή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AnnaMaria Velli (@amiyiami)

Έτσι, μετά από τα δεκάδες σχόλια που δέχτηκε ο τραγουδιστής, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media και να ξεκαθαρίσει για πρώτη φορά τι έχει συμβεί. 

Ο Άρης Μακρής τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν είναι εκείνος «ο κακοποιητής της Άννας Μαρίας Βέλλη» και πως όλα αυτά που γράφονται για εκείνον έχουν σκοπιμότητα τα views.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο που δημοσίευσε:

«Τα τελευταία χρόνια πολύς κόσμος έχει συνδέσει το όνομά μου με μια δυσάρεστη είδηση επειδή κάποιος, σκόπιμα ή μη, άφησε να εννοηθεί πως έχω συμπεριφερθεί με κακοποιητική συμπεριφορά. Αυτό έχει ως συνέπεια να δέχομαι υβριστικά μηνύματα από κόσμο που πιστεύει ότι ο ισχυρισμός αυτός είναι αληθής, να έχω πρόβλημα στη δουλειά μου και εν τέλει εγώ μέσα μου, ψυχικά να βαραίνω για κάτι που ποτέ δεν θα τολμούσα να σκεφτώ, πόσο μάλλον να κάνω.

Χρόνια τώρα αρνιόμουν να πάρω θέση γιατί δεν ήθελα να δώσω συνέχεια σε μια φήμη που αρχικά δε με κατονόμαζε, άρα και δε με κατηγορούσε άμεσα και που τελικά δε με άγγιζε, αφού δε συνάδει με την πραγματικότητα.

Για να είμαι ξεκάθαρος ακόμη και σήμερα δεν είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά σε εμένα. Παρόλα αυτά, τα απόνερα αυτής έφτασαν σε εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν, χωρίς να μπορώ πλέον να μένω αμέτοχος.

Σε κάθε περίπτωση, επικροτώ, θαυμάζω και στηρίζω την κίνηση οποιουδήποτε ανθρώπου να βρει το θάρρος να μιλήσει όποτε κι αν έχει δεχθεί κακοποιητική συμπεριφορά. Στην προκειμένη περίπτωση όμως η απορία μου είναι: γιατί μένει απλά εκεί επαναφέροντας ξανά και ξανά το θέμα αυτό; Γιατί δεν λέει το όνομα του κακοποιητή; Γιατί δεν κινείται νομικά ώστε να επέλθει δικαιοσύνη στο συγκεκριμένο ζήτημα; Γιατί συνεχίζει να έχει παντού υλικό με τον φερόμενο ως κακοποιητή;

Όλα αυτά μοιάζουν μυστήρια στο μυαλό μου και με ωθούν στη σκέψη ότι οι λόγοι της φήμης αυτής είναι εκδικητικοί και ο λόγος που οι προηγούμενες ερωτήσεις μένουν αναπάντητες είναι γιατί η κατηγορία αυτή είναι ανυπόστατη. Υπάρχει κι άλλος λόγος; Τα πολυπόθητα vies και likes και η ακόμα πιο ποθητή συμπάθεια του κόσμου; Δεν θα μπω στη διαδικασία να βρω τους λόγους, ούτε θέλω κιόλας, καθώς αρνούμαι να πιστέψω ότι κάποιος θα εκμεταλλευόταν ένα ολόκληρο κίνημα προς όφελός του. Το μόνο που θέλω είναι να αποσυνδεθεί το όνομά μου από αυτή την τραγική δυσφήμιση.

Προτείνω και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απ’ αυτό, να εξετάσουμε όσα ακούμε γιατί δυστυχώς ιερές και σημαντικές αξίες χάνονται και οι φωνές που πρέπει πραγματικά να ακουστούν αποδυναμώνονται. Αξίες που δεν πρέπει θεωρώ να τις φέρνουμε στα μέτρα μας, αλλά να ανεβαίνουμε εμείς με κόπο και αλήθεια στα δικά τους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top