Cash or Trash: Ένας... έρωτας γεννιέται με το λευκό μανιτάρι της Γιώτας!

Δείτε το νέο επεισόδιο σήμερα Παρασκευή στις 17:30 στο Star

Δείτε το trailer του Cash or Trash για αυτή την εβδομάδα

Σήμερα, Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 17:30 στο Cash or Trash, ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία ξεχωριστά αντικείμενα. 

Cash or Trash: Συγκίνησε τους αγοραστές με την ιστορία του από τις φωτιές

Η Γιώτα έρχεται στο Cash Or Trash και διδάσκει θετικότητα και δυναμική στάση απέναντι στις προσκλήσεις της ζωής. Παιδίατρος στο επάγγελμα, αντιμετωπίζει με έναν μοναδικό τρόπο τις δοκιμασίες και παραδειγματίζεται από τη δύναμη ψυχής των παιδιών. Το λευκό μανιτάρι της Γιώτας είναι ένα από τα πιο πολύ-φωτογραφισμένα αντικείμενα του οίκου κατασκευής του, στη δεκαετία του ’70. Στο δωμάτιο των αγοραστών, το ιδιαίτερο αντικείμενο της Γιώτας θυμίζει ένα «λευκό σύννεφο» κι ένας έρωτας γεννιέται με την πρώτη… αποκάλυψη!  

Η Κατερίνα είναι γεμολόγος, εκτιμήτρια, χρυσοχόος κι έρχεται από τη Θεσσαλονίκη. Το πάθος της για τα διαμάντια ξεκίνησε από τη μητέρα της, συλλέκτρια έργων τέχνης κι αντικών κι έτσι έφτασε στο σημείο να το ακολουθήσει κι επαγγελματικά. Η Κατερίνα γνωρίζει καλά το αντικείμενό της και περνά στη δημοπρασία με ιδιαίτερη λαχτάρα.  

Δέσποινα Μοιραράκη: «Όπου κι αν βρεθώ μου μιλούν για το Cash or Trash»

Τα αντικείμενα, που παρουσιάζονται στο Cash Or Trash, ανάλογα με τα χρόνια τους, μπορεί να έχουν «γραμμένες» επάνω τους πολλές ιστορίες. Η Στεφανία φέρνει ένα πολύ ιδιαίτερο κι ολοκληρωμένο αντικείμενο στο δωμάτιο εκτίμησης. Αν και δε χρειάζεται να κάνει πολλά, μιας κι αντίκα της «μιλάει» από μόνη της, η πωλήτρια εκμεταλλεύεται τα χαρακτηριστικά της καταγωγής της, ως μισή Ελληνίδα και μισή Λιβανέζα και δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα δημοπρατική συνθήκη! 

Άφωνη η Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχω ανιχνευτή μετάλλων, είμαι χρυσοθήρας»

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι εδώ και τρεις σεζόν η οικοδέσποινα του Cash or Trash

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι εδώ και τρεις σεζόν η οικοδέσποινα του Cash or Trash

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για τρίτη σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος. Αυτή η σεζόν είναι… συλλεκτική και σπάει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες... κονταροχτυπιούνται για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!  

Θάνος Μαρίνης: «Στο Cash or Trash έχουμε έναν βράχο, τη Δέσποινα Μοιραράκη»

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων κι αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιωτίνη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά κι η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. 

Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς, η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη κι ο γιατρός Γιώργος Δαράβαλης.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια. Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα! 

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top