«Ψώνιο, πήγαινε στην Κύπρο!»: Από τα κλάματα στην «επίθεση» η Γεωργία

Χαμός στο MasterChef - Συνεχίζεται το μπιφ με τη Χριστίνα

MasterChef: Λυπημένη η Γεωργία - «Είναι άσχημο να μη σε θέλει κανείς»

Πανικός στο επεισόδιο της Πέμπτης 29/2 του MasterChef 2024. Όταν έφτασαν μπροστά στους κριτές οι παίκτες της λαδί ομάδας, η Γεωργία εξέφρασε τη στεναχώρια της για τις σχέσεις της με τους συμπαίκτες της και κυρίως, τη Χριστίνα, με την οποία έχουν μπιφ! 

Γεωργία Μπετχαβά: Η ηλικία, η καταγωγή και οι φωτογραφίες στα social

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι δεν κατάφερε να βγάλει εις πέρας το πιάτο αντιγραφής του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

«Δεν είχα διάθεση να μαγειρέψω και είμαι στεναχωρημένη. Δεν ήταν για το πιάτο, όχι! Υπάρχει κάτι προσωπικό εκτός του παιχνιδιού και κάτι εντός του παιχνιδιού που με έχει στεναχωρήσει. Έφυγε και ο Θάνος! Προσπάθησα αυτές τις μέρες να το διαχειριστώ αλλά δεν… Σεφ, είναι καλύτερα να μην τρώμε τον χρόνο με αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που οι κινήσεις τους δεν είναι για μένα λογικές. Όταν ένας συγκεκριμένος άνθρωπος κάνει συγκεκριμένες κινήσεις προς εμένα καθημερινά σημαίνει ότι έχει πρόβλημα με εμένα. Όταν έχω δανειστεί το βιβλίο ενός συμπαίκτη μου, πάει και το ζητάει και όταν λέει ο συμπαίκτης να το τελειώσει η Γεωργία είπα “α, όχι δε θέλω”. Και γίνονται καθημερινά! Δεν είναι καλό που τα πιάνω όλα. Με στεναχωρούν γιατί δεν προκαλώ. Συσσωρεύτηκαν», είπε.

γεωργια

MasterChef: Η Γεωργία ξέσπασε σε κλάματα μετά τη χθεσινή δοκιμασία

MasterChef: Ξέσπασε σε λυγμούς η Γεωργία - «Είναι μόνη στο δωμάτιο»

Μπορεί η Γεωργία να μην τα είπε όλα στην κουζίνα, αλλά τα είπε όλα έξω από τα δόντια στην κάμερα του MasterChef και το βίντεο ανέβηκε στο Twitter. Περιθωριοποίηση, αντιγραφές κι άλλα πολλά που έχει πιάσει το ραντάρ της. 

Δεν αφήνει ασχολίαστες τις συμπεριφορές και τις στάσεις της Χριστίνας και της Ζωής. «Ψώνιο, ε ψώνιο, πήγαινε στην Κύπρο!», λέει για τη Χριστίνα, η οποία «περνάει μπροστά της επειδή πήρε ένα πουκάμισο για να το παίξει ωραία».

Δείτε όσα είπε στο Twitter:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top