Ζήνα το Βράδυ: Ανατριχιαστικές ιστορίες με τις σορούς στα αζήτητα

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 23.15 στο Star

Δείτε το trailer της εκπομπής Ζήνα το Βράδυ

Η Ζήνα έρχεται βράδυ, ζωντανά στο Star, με κοινωνικά θέματα, που αφορούν στη σύγχρονη κοινωνία αλλά και με μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες, που θα προβληματίσουν, θα ευαισθητοποιήσουν και θα προκαλέσουν αντιδράσεις και συζητήσεις την επόμενη μέρα. Όσα τολμάμε να σκεφτούμε, αλλά δεν τολμάμε να πούμε, θα τα δείτε και θα τα ακούσετε στην εκπομπή «ΖΗΝΑ το βράδυ».
 

Απόψε, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, η εκπομπή «Ζήνα το βράδυ», ασχολείται με τις σορούς, που καταλήγουν στα αζήτητα. Έρευνα στους χώρους φύλαξης. Ανατριχιαστικές ιστορίες μιας σκληρής πραγματικότητας.

Στο πλατό της εκπομπής ο Θανάσης Δρένης, ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Το 18 μηνών μωρό, που βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια της μητέρας και της γιαγιάς του, παρέμενε άταφο για δύο ολόκληρα χρόνια και μέχρι χθες το πρωί.

Ζήνα Κουτσελίνη

Η συγκλονιστική αλήθεια, που κατέγραψε η κάμερά μας στο νεκροταφείο Σχιστού.Οι άγνωστες δολοφονίες, οι νεκροί χωρίς ταυτότητα και εκείνοι που απλά «έφυγαν», μόνοι και ξεχασμένοι από όλους.Ψυχές, που έγιναν αριθμοί, σε έναν ψυκτικό θάλαμο.Η χαρτογράφηση των αζήτητων. Μία έρευνα της εκπομπής, που θα «παγώσει» συνειδήσεις.

Στο πλατό της εκπομπής, ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος και ο ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής Κωνσταντίνος Ζησιμόπουλος. Μαζί μας και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.
 

Η εκπομπή βάζει στο μικροσκόπιο τη μυστηριώδη εξαφάνιση του μοναχικού καλλιτέχνη Κώστα Μπιμπίκου.

14 μήνες αγωνίας. Ένα θρίλερ σε πλήρη εξέλιξη. Το ραντεβού στο δάσος. Οι οικονομικές συναλλαγές, οι απειλές, όλες οι κρίσιμες καταθέσεις. Οι άνθρωποι που τον είδαν τελευταίοι.
Η επιτόπια έρευνα της εκπομπής, στα χνάρια της τελευταίας διαδρομής του 53χρονου μουσικού.

Μαζί με τον δημοσιογράφο της εκπομπής Γιώργο Σόμπολο, στο σημείο της έρευνας ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο δικηγόρος της οικογένειας Αναστάσιος Ντούγκας και η ξαδέλφη του 53χρονου, Ελένη Κυπραίου.  

Με τον Μανώλη Σφακιανάκη, στρατηγό ε.α. πρόεδρο διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, ειδικό ερευνητή διαδικτυακών εγκλημάτων και τη διδάκτωρ εγκληματολογίας Κέλλυ Ιωάννου, όλοι μαζί αναζητάμε την αλήθεια. Τι συνέβη στις 21 Ιανουαρίου του 2023;

Η μαρτυρία -κλειδί μιας γυναίκας, που στρέφει την έρευνα και την προσοχή προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση. Τι σχέση έχει μία προηγούμενη εξαφάνιση;

Τέμπη, ώρα 23.21, ένα χρόνο πριν. Η στιγμή, που ο χρόνος «παγώνει». 57 ψυχές γίνονται άγγελοι και πίσω μένουν οι δικοί τους άνθρωποι να αναζητούν ευθύνες και δικαίωση.
Ημέρα μνήμης. Η εκπομπή βρίσκεται εκεί, καταγράφει τις μαρτυρίες και τις αλήθειες των συγγενών των θυμάτων και μετρά πληγές.

ΖΗΝΑ, το βράδυ, απόψε, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 23.15 στο Star.
 
Παρουσίαση: Ζήνα Κουτσελίνη
Μαζί της ο Δημήτρης Μαρέδης
Ειδικοί συνεργάτες: Μάνος Σφακιανάκης, Κέλλυ Ιωάννου
Επιμέλεια εκπομπής - Συντονισμός: Στέλλα - Μαρία Ζώη

Αρχισυνταξία: Χαρά Αναστασάκη
Δημοσιογραφική ομάδα: Ρούλα Κουσκουρή, Στρατής Λιμνιός, Γιώργος Σόμπολος, Αλέξανδρος Καλαφάτης, Ελένη Καραθάνου, Αδάμ Αλεξόπουλος
Δημήτρης Σακκάς, Βιβή Αγρούλη, Στεργιανή Κουτζούνη
Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Βλάχος
Executive Producer: Τόνια Σαγιάκου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Σκηνοθέτης: Δημήτρης Σταματόπουλος
Εκτέλεση Παραγωγής: Green Pixel Productions

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Ζήνα το Βράδυ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top