Ελένη Μενεγάκη: «Μπορεί εγώ κι ο Λιάγκας να ήμασταν οι πιο αμίλητοι»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για τον πρώην συμμαθητή της

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Mega

Με αφορμή την συνέντευξη της ηθοποιού Αφροδίτης Λιάντου στην εκπομπή Ελένη που δήλωσε ότι δε ζητάει συμβουλές από τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως οι άνθρωποι αλλάζουν ανάλογα με τα βιώματά τους και τις εμπειρίες τους, ενώ θυμήθηκε και τον συμμαθητή της, Γιώργο Λιάγκα

Γιώργος Λιάγκας: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια μηχανή παραγωγής χρημάτων»

«Εγώ στην ηλικία που η μάνα μου ήταν 21 δεν έχουμε καμία σχέση. Μεγαλώνουμε όλοι από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στη δουλειά, στα ερωτικά αλλάζουμε...», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια. 

Η Ελένη Μενεγάκη όχι μόνο θυμήθηκε τον συμμαθητή της Γιώργο Λιάγκα, αλλά του έστειλε και τα φιλιά της!

Η Ελένη Μενεγάκη όχι μόνο θυμήθηκε τον συμμαθητή της Γιώργο Λιάγκα, αλλά του έστειλε και τα φιλιά της!

«Λέω καμία φορά στις κόρες μου: “Μη νομίζεις εγώ στην ηλικία σου ήμουν μουγκή, δε μίλαγα καθόλου μη κοιτάζεις τώρα που δε βάζω τέλεια, δεν κοιτούσα τον κόσμο στα μάτια, δε με ήξεραν στο σχολείο". Και λες είναι δυνατόν;» πρόσθεσε. 

Μενεγάκη σε Λιάγκα: «Σε ευχαριστώ που μίλησες έτσι ωραία για το παιδί μου»

«Ακούω τον Γιώργο Λιάγκα που λέει κι αυτός… γιατί εγώ τον ξέρω τον θυμάμαι στο σχολείο ότι ήταν ένα μαζεμένο παιδί. Εγώ να σας πω... μπορεί εγώ κι αυτός να ήμασταν οι πιο αμίλητοι στο σχολείο άσχετα που εκείνος ήταν απουσιολόγος. Ήταν πολύ καλός μαθητής, ήταν εξαιρετικός μαθητής. Οι άνθρωποι αλλάζουν, δε βάλαμε τέλεια, (σ.σ με τον Γιώργο) Γεια σου ρε Γιώργη», είπε κλείνοντας η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top