Γιώργος Λιάγκας: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια μηχανή παραγωγής χρημάτων»

Όσα είπε ο δημοσιογράφος για την πρώην συμμαθήτριά του

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του ΑΝΤ1

Με αφορμή την ιδιαίτερη τοποθέτηση που είχε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή της, στο Πρωινό συζήτησαν το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας.

 «Όλοι οι άνθρωποι που κάνουμε πρωταθλητισμό σε κάτι, ο καθένας στη διαδρομή του, όσο πιο ψηλά έχει φτάσει στο να βρεθεί κοντά με την επιτυχία, τόσο πιο δύσκολη του είναι η στιγμή που όλα αυτά δε θα υπάρχουν», ανέφερε η παρουσιάστρια, χθες. 

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πει τη δική του άποψη για το θέμα. 

«Πιστεύετε εσείς ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν ξέρει τι θα κάνει; Είναι τυχαία η αναφορά αυτή που έκανε χθες;», αναρωτήθηκε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε: «Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει κανένα λόγο να πάει να κάνει μια εβδομαδιαία εκπομπή, είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της, είναι μια μηχανή παραγωγής χρημάτων και για την ίδια και για τα κανάλια, άρα ή μένει σε μία καθημερινή ζώνη ή πάει σπίτι της και χαίρεται τα παιδάκια της και την οικογένειά της. Δεν έχει κανένα λόγο να πάει βράδυ». 

Ελένη Μενεγάκη: «Όσο πιο ψηλά έχεις φτάσει στην επιτυχία...»

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα από τα λίγα πρόσωπα που εκείνα αποφασίζουν για το μέλλον τους και όχι τα κανάλια για το μέλλον της Μενεγάκη. Εκείνη θα επιλέξει αν θα είναι ή δεν θα είναι στην τηλεόραση», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top