Μενεγάκη σε Λιάγκα: «Σε ευχαριστώ που μίλησες έτσι ωραία για το παιδί μου»

«Πήγε ο γιος μου στη Μαρινέλλα κι έπαθε πλάκα»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Στη συνάντηση που είχε ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος, με τον Γιώργο Λιάγκα στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα, αναφέρθηκε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, ευχαρίστησε τον Λιάγκα για τα καλά λόγια που είπε δημόσια για το παιδί της.

Ο Άγγελος Λάτσιος με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο, τον Γιώργο Λιάγκα και τον Πάνο Κατσαρίδη στη Μαρινέλλα

Ο Άγγελος Λάτσιος με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο, τον Γιώργο Λιάγκα και τον Πάνο Κατσαρίδη στη Μαρινέλλα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Τώρα θα το πω, ενώ δεν ήθελα να το πω και με βλέπετε ότι δύο μέρες δεν το έχω συζητήσει. Πήγε ο γιος μου με τον πατέρα του, τον Γιώργο Λιάγκα… Το λέω γιατί το είπε ο ίδιος και σε ευχαριστώ Γιώργο μου που μίλησες έτσι ωραία για το παιδί μου. Με τη Νατάσα, τη νονά του κι άλλους… Αλλά εγώ αυτούς ήξερα… Το παιδί μου έπαθε πλάκα με τη Μαρινέλλα. Και λές “πώς θα ταυτιστεί;”.  

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το βίντεο με το βαφτιστήρι της, Άγγελο Λάτσιο

Γιάννης Λάτσιος, Γιώργος Λιάγκας, Πάνος Κατσαρίδης, Άγγελος Λάτσιος & Νατάσα Θεοδωρίδου

Γιάννης Λάτσιος, Γιώργος Λιάγκας, Πάνος Κατσαρίδης, Άγγελος Λάτσιος & Νατάσα Θεοδωρίδου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το παιδί μου κάνει άλλα πράγματα, πάει σε κλαμπ, της ηλικίας του πιο πολύ… Θα ξέρει μια γυναίκα; Έμεινε άφωνος! Μου έστελνε βίντεο για να μου δείξει ότι έχει πάθει πλάκα. Το όνομα Μαρινέλλα το ξέρει, αλλά δεν είχε εικόνα τι σημαίνει να βλέπεις αυτή τη γυναίκα-θρύλο πάνω στη σκηνή», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη. 

Άγγελος Λάτσιος: Πόσο γυμνάζεται; Ποζάρει με κορμί... bodybuilder!

Η Ελένη Μενεγάκη χάρηκε που η Μαρινέλλα άρεσε τόσο πολύ στον γιο της, Άγγελο Λάτσιο!

Η Ελένη Μενεγάκη χάρηκε που η Μαρινέλλα άρεσε τόσο πολύ στον γιο της, Άγγελο Λάτσιο!

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας την Πέμπτη μέσα από το Πρωινό: «Ήμουν στη Μαρινέλλα με τον φίλο μου Γιάννη Λάτσιο κι είχε φέρει και τον γιο του, Άγγελο κι ήταν κι η Νατάσα Θεοδωρίδου… Θέλω να μιλήσω με την άδεια του Γιάννη δε θα την πάρω γιατί είναι κολλητός μου φίλος αλλά της Ελένης Μενεγάκη της μάνας του, επειδή ήμασταν μαζί δίπλα δίπλα και μιλάγαμε για τρεις ώρες

Μενεγάκη για τις φωτογραφίες με τα παιδιά της: «Προσπαθώ να είμαι μαζεμένη»

Μπράβο στους γονείς του αλλά και στο παιδί. Πέρα από ένα όμορφο παιδί, είναι και εξαιρετικός άνθρωπος, δηλαδή καθόμουν και μιλούσα μαζί του για αυτό βράχνιασα γιατί μιλούσα δυνατά μέσα στο μαγαζί, ένα παιδί συγκροτημένο. Χαίρομαι που τον ενέπνευσα και κάνει μπάνιο το χειμώνα.

Ήμουν πηγή έμπνευσης, μου είπε ότι έβλεπε τα stories μου και πηγαίνει τρεις με τέσσερις φορές και κάνει μπάνιο στη θάλασσα τον χειμώνα…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top