Γιώργος Λιάγκας: Το υπονοούμενο για την Κατερίνα Καινούργιου

Μετά την αποκάλυψη ότι έβγαλε τα «γεμίσματα» από το πρόσωπό της

Τη χθεσινή αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου ότι έχει αφαιρέσει τα «γεμίσματα» από το πρόσωπό της, σχολίασαν με χιουμοριστικό τρόπο ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής το πρωί της Τετάρτης (21/2).

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω βγάλει τα γεμίσματα και τα θέλω όλα πιο φυσικά»

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να τοποθετηθεί για τη συζήτηση που έχει προκύψει στις απέναντι εκπομπές για το πόσο γελούν στο «Πρωινό».

Γιώργος Λιάγκας: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια μηχανή παραγωγής χρημάτων»

«Αυτή η συζήτηση είναι σε εξέλιξη και σε άλλες εκπομπές για το πόσο γελάμε εμείς εδώ. Πραγματικά πέρασε τα δικά μας όρια και το πρόβλημα άλλων εκπομπών και παρουσιαστών αν και κατά πόσο γελάμε σε αυτή εδώ την εκπομπή. Κι εγώ θα κάνω μία αποκάλυψη. Αν υπογράψω καινούργιο συμβόλαιο με άλλο κανάλι, θα βάλω όρο να μετράνε πόσο γελάω και να αυξάνονται τα χρήματα που παίρνω ως αμοιβή. Έχει πει κανείς σε κάποιον ότι εδώ εμείς πληρωνόμαστε για να κάνουμε τον κόσμο να γελάει; Από πού προκύπτει αυτό; Στο τέλος τέλος πληρωνόμαστε για να γελάμε βλέποντας τα αποτελέσματα αυτής εδώ της εκπομπής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τότε, ο Βαγγέλης Περρής είπε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1: «Έχεις τις ομορφιές σου. Γιώργο, δεν το έπιασες αυτό που σου είπα. Είπα ότι έχεις τις ομορφιές σου. Μου το επιτρέπεις;».

«Έχω βγάλει τα… τέτοια. Γι΄ αυτό» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και προχώρησε στο επόμενο θέμα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top