Μπάμπης: «Στεναχωρήθηκα που έφυγα. Πάλεψα για να μπω στο MasterChef»

Όσα είπε ο Μπάμπης στο Breakfast@star μετά την αποχώρηση από το MasterChef

Την πόρτα της εξόδου από το MasterChef είδε ο Μπάμπης. Mε μόλις δύο πόντους διαφορά -28 έναντι 26- το πιάτο της Τάνιας ήταν καλύτερο κι έτσι ήταν ο τρίτος διαγωνιζόμενος που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024.

MasterChef 2024: Ο Μπάμπης μονομάχησε με την Τάνια αλλά έχασε

MasterChef 2024: Ο Μπάμπης μονομάχησε με την Τάνια αλλά έχασε

Οι συμπαίκτες του τον αποχαιρέτησαν με μια μαντινάδα, αφού κατάγεται από την Κρήτη: «Μπάμπη σε φάγαν τα τυριά, blue cheese και γκοργκοντζόλα, γυρνάς όμως στο σπίτι σου στην όμορφή σου βιόλα (η γυναίκα του)».

«Η αλήθεια είναι ότι ένας θα κέρδιζε κι άλλος θα έχανε. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε. Εγώ έκανα το μεγαλύτερο σφάλμα και αποχώρησα. Όλα καλά, όλα ωραία. Στεναχωρήθηκα που έφυγα γιατί πάλεψα να μπω μέσα. Πάλεψα και κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού παρόλο που το επίπεδό μου μπορεί να μην ήταν το ίδιο με αυτό των συμπαικτών μου. Στεναχωρήθηκα, αλλά η ζωή συνεχίζεται», είπε αρχικά στο Breakfast@star μετά την αποχώρησή του από το MasterChef.

«Η σύζυγός μου ήταν πολύ ευχαριστημένη μαζί μου αν και περίμενε πως θα τα πήγαινα καλύτερα. Δεν περίμενε ότι θα φύγω τόσο νωρίς. Η σύζυγός μου και οι φίλοι ευχαριστήθηκαν, γελάσανε μαζί μου και είναι πολύ υπερήφανοι», πρόσθεσε ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef 2024.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top