Γιώργος Λιάγκας για Άλλο Άνθρωπο: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα!»

Οι ενδείξεις που είχε ο παρουσιαστής κι η πρόταση που είχε να... μαγειρέψει

Δείτε το σχετικό βίντεο από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

Ολοένα και περισσότετες μαρτυρίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον δημιουργό της Κοινωνικής Κουζίνας Ο Άλλος Άνθρωπος που ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κι απάτη. 

«Ο Άλλος Άνθρωπος»: «Τσέπωσαν δωρεά 140.000 ευρώ και με απείλησαν»

Με αφορμή τις εξελίξεις, ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό, πριν προλογίσει το θέμα για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τόνισε πως ήταν εξαρχής επιφυλακτικός με την φιλανθρωπική οργάνωση, χωρίς όμως, να μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες.  

«Δε θέλω να το παίξω μάγκας, αλλά δεν έπεσα από τα σύννεφα. Θα μου πείτε: "Για ποιο λόγο;". Έχω κι εγώ τους δικούς μου τρόπους να βρίσκω τις δικλίδες ασφαλείας και να μην πέφτω από τα σύννεφα. Επειδή όλους τους ανθρώπους που έχουμε μια αναγνωσιμότητα αυτές οι φιλανθρωπικές οργανώσεις μας χρησιμοποιούν και τις χρησιμοποιούμε γιατί πολλές είναι και το φύλλο συκής της αμαρτίας μας, αν υπάρχει αμαρτία», είπε αρχικά. 

Νέες αποκαλύψεις για τον «Άλλο Άνθρωπο»: «Έπαιζε πολύ κι έχανε χρήματα»

«Είχα προτάσεις να πάω στον Άλλο Άνθρωπο, να βοηθήσω και να μαγειρέψω, για κάποιον λόγο διαισθητικά αρνήθηκα να πάω να βοηθήσω. Βέβαια πήγα στην Κιβωτό του κόσμου και παρουσίασα μια από τις βασικότερες εκδηλώσεις τους και δεν το μετανιώνω. Εδώ όμως, κάτι μέσα μου με έτρωγε. Είχα και κάτι ενδείξεις που δεν είναι ακόμα η ώρα να τις πω. Κάποιες από τις λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα είναι ανατριχιαστικές. Δεν είναι δυνατόν τόσοι άνθρωποι στα ξαφνικά να λένε ψέματα. Δεν ενοχοποιούμε κανένα και κυρίως τον Κώστα Πολυχρονόπουλο, για τον οποίο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής δίωξη», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top