«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήθελε να λέω τα πρωτοχρονιάτικα διαγγέλματά του»

Όσα αποκάλυψε γνωστός ηθοποιός και πρώην παρουσιαστής

Δείτε τη συνέντευξη του ηθοποιού στην εκπομπή του Mega

Οι παλιότεροι τον θυμούνται από την παρουσίαση των ειδήσεων της ΕΡΤ τη δεκαετία του '80, ωστόσο, τότε λίγοι γνώριζαν ότι είναι ηθοποιός. 

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Όταν είδα τις εξετάσεις, μου κόπηκαν τα πόδια»

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο που μίλησε στην εκπομπή Ελένη για το ξεκίνημα της καριέρας του, τις δύσκολες στιγμές στην επαγγελματική του πορεία, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τους ψυχαναγκασμούς του. 

Για πολλά χρόνια ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος παρουσίαζε τις ειδήσεις της ΕΡΤ

Για πολλά χρόνια ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος παρουσίαζε τις ειδήσεις της ΕΡΤ

«Ξεκίνησα με το ψώνιο να παίξω δράμα. Η ζωή με πήγε στην κωμωδία και μετά από τόσα χρόνια μπορώ να παίξω και δράμα. Ίσως το ότι δεν ήθελα να συγκρίνομαι με τη γιαγιά μου Κατίνα Παξινού με έσπρωξε ενδόμυχα στην κωμωδία», είπε αρχικά. 

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το σοβαρό ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή

«Δυο φορές έχω φτάσει στο σημείο να πω ότι αποχωρώ από παράσταση. Το να είσαι σταρ το ’74 στην Ελλάδα είναι όπως τώρα. Θυμάμαι είχα πάει στο Ναύπλιο και με τρέχανε. Τώρα που πάω στο Ναύπλιο με βλέπουν κι απλώς με χαιρετάνε. Παλιότερα με έπιαναν τα γέλια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων», πρόσθεσε.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος με τη συνάδελφό του Μαρία Φιλίππου

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος με τη συνάδελφό του Μαρία Φιλίππου /Φωττογραφία NDP Photo Agency

Για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ανέφερε: «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήθελε να λέω τα πρωτοχρονιάτικα διαγγέλματα του και μου ζητούσε να πηγαίνω στο προεδρικό Μέγαρο έτσι ώστε να μου τονίζει τα σημαντικά σημεία. Μου έλεγε: "Να έρχεσαι να με βλέπεις”, του έλεγα, "Πώς να έρχομαι; Αφού για να μπω πρέπει να περάσω από ελέγχους"». 

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Είχαμε πολύ κακό τέλος μεταξύ μας… Φρίκη»

Στη συνέχεια μίλησε και για τους ψυχαναγκασμούς του, λέγοντας ότι: «Μπορεί να πέσω στο κρεβάτι και να σκέφτομαι αν δεν είναι κάτι σωστά στη θέση του. Τότε επειδή το σκέφτομαι σηκώνομαι το φτιάχνω και μετά κοιμάμαι ήσυχος. Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ με πιάτα άπλυτα στον νεροχύτη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top