Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Είχαμε πολύ κακό τέλος μεταξύ μας… Φρίκη»

Τι είπε για την κακή σχέση με τον παππού του, Αλέξη Μινωτή

Μπορεί με τη γιαγιά του, Κατίνα Παξινού, να είχε άριστες σχέσεις και να τη θαύμαζε, αλλά δε συνέβαινε το ίδιο και με τον παππού του, Αλέξη Μινωτή.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος κάθισε απέναντι από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κακή σχέση που είχε με τον διάσημο παππού του.

«Δύσκολη περίπτωση, δύσκολη. Και είχαμε και πολύ κακό τέλος μεταξύ μας. Δεν ξέρω αν τον συγχώρησα. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί φτάσαμε σε τόσο κακό τέλος στη σχέση μας και δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω. Δεν πιστεύω ότι έφταιγα, δεν έκανα τίποτα εγώ. Απλώς δεν ήμουν υποτακτικός του», είπε αρχικά ο ηθοποιός στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Ήμουν πολύ νέος, είχα κάνει την επανάστασή μου, συνδικαλίστηκα… Πράγματα που δεν τα συγχωρούσε αυτός καθόλου. Τα χαλάσαμε για τα λεφτά, το οποίο δε θέλω ούτε να το συζητάω. Φρίκη. Ντροπή και να το συζητώ. Μετά από τόσα χρόνια, το έχω ξεχάσει αυτό. Δε θέλω να το θυμάμαι. Δε σκέφτηκα ποτέ να δώσω τόπο στην οργή, γιατί ήταν πάρα πολύ σκληρό αυτό που έκανε», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top