Ζήνα Κουτσελίνη για Πάνο Βλάχο: «Δε θα τον κρίνω, για να μην τον λερώσω»

«Μετά τα γενέθλιά μου θα αποφασίσω για τη νέα σεζόν»

Στα «σχέδια» της για τη νέα σεζόν αναφέρθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία δήλωσε πολύ ευχαριστημένη με την ανταπόκριση που έχουν στο τηλεοπτικό κοινό οι δύο εκπομπές που παρουσιάζει «Αλήθειες με τη Ζήνα» και «Ζήνα το βράδυ».

Θύμα διαδικτυακής απάτης η Ζήνα Κουτσελίνη - Το fake βίντεο και οι μώλωπες

«Το πρωί Ζήνα, Ζήνα και το ξημέρωμα η νέα εκπομπή γιατί φτάνουμε μέχρι τις 02:30. Nομίζω θα με μπουχτίσει ο κόσμος… μέχρι στιγμής τους πέντε μήνες καλά είμαστε. Όμως είμαστε στο μέσο της σεζόν, έχουμε πολύ μπροστά μας ακόμη και τίποτα δεν έχει κριθεί. Μέχρι την τελευταία μέρα κρίνονται τα πάντα», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή Breakfast@Star.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Aυτόν τον άνθρωπο απλά τον μπλοκάρω για να ηρεμήσει»

«Μετά τις 21 Απριλίου, στα γενέθλιά μου που κλείνω τα 54, θα με δω στον καθρέφτη αν θα έχω γεράσει… θα το σκεφτώ και θα αποφασίσω για τη νέα σεζόν», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Πάνος Βλάχος: «Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο»

Σε ερώτηση για την τοποθέτηση του Πάνου Βλάχου ότι τα media λερώνουν κάποιες σημαντικές καλλιτεχνικές στιγμές, η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε: «Δε θα ήθελα να κρίνω τον κ.Πάνο Βλάχο και νομίζω ότι εσείς οι δημοσιογράφοι κι εγώ μαζί, πρέπει να του δώσουμε αυτό τον χώρο που χρειάζεται, να μην τον λερώσουμε. Θα παραμείνω να μην τον κρίνω για να μην τον λερώσω, σε αυτό το ωραίο πράγμα που κάνει τώρα. Για να λερωθεί κανείς, θα πρέπει να νιώθει και λερωμένος. Όταν λες ότι σε λερώνει κάτι, σημαίνει ότι είναι πολύ βρώμικο, άρα έχει τη διαφθορά. δεν υπάρχει χώρος που λερώνει, αλλά άνθρωποι που λερώνουν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top