Ζήνα Κουτσελίνη: «Aυτόν τον άνθρωπο απλά τον μπλοκάρω για να ηρεμήσει»

Τι είπε για Τσουρό, Σκορδά, Συνατσάκη και Μενεγάκη

Όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη- βίντεο Breakfast@Star

Για την εκπομπή «ΖΗΝΑ το βράδυ», τα αρνητικά σχόλια αλλά και τους παρουσιαστές των φετινών εκπομπών μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Κουτσελίνη, Σκορδά, Μπεκατώρου «κάνουν μία ευχή» για τα παιδιά

«Δε θεωρώ ότι έχουμε κατακτήσει τίποτα. Κάθε Τετάρτη είναι διαφορετική και κάθε φορά κατακτάμε ένα σκαλί παραπάνω. Δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι, ούτε βασιλιάδες και βασίλισσες… Θεωρώ ότι είμαστε εργαζόμενοι και καθημερινά καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας, αυτό που οι εργοδότες μας επιθυμούν από μας», είπε για τη βραδινή της εκπομπή στο Star.

Κουτσελίνη: Παρουσιαστές έχουν ομάδες που βρίζουν άλλες εκπομπές στα social

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media απάντησε πως κάποια την κάνουν καλύτερη, όμως σε κάποιες περιπτώσεις μπαίνει στη διαδικασία να μπλοκάρει τους χρήστες. «Νιώθω ευλογημένη που διαβάζω αρνητικά σχόλια για εμένα, γιατί κάποια από αυτά με κάνουν καλύτερη. Υπάρχουν όμως και κριτικές που γίνονται από τους ανθρώπους του καναπέ… Τώρα αν υπάρχει κάποιος που βρίζει το παιδί μου, σε σχόλια, αν υπάρχει κάποιος άλλος που θα μου ευχηθεί να πεθάνω… αυτόν τον άνθρωπο απλά τον μπλοκάρω για να ηρεμήσει κι αυτός κι εγώ», απάντησε χαρακτηριστικά.

Ζήνα Κουτσελίνη για Τσουρό, Σκορδά, Ουγγαρέζο και Μενεγάκη

Η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που τις έκαναν οι δημοσιογράφοι για πρόσωπα που βρίσκονται στην παρουσίαση.

«Ο Κώστας Τσουρός και το κακό πλατό»

«Είχα ξεχωρίσει τον Κώστα Τσουρό ότι θα μπορούσε να ηγηθεί τηλεοπτικής εκπομπής, ζώνης κτλ… Βλέπεις όμως, όταν ηγείται κάποιος θέλει πολύ χτίσιμο αυτό, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σταθμού. Η αλήθεια είναι ότι το πλατό με “σκοτίνιασε”. Από κει και πέρα βέβαια, έχουμε κερδίσει εκπομπές στο Alter χωρίς καν πλατό. Όντως, η εικόνα είναι το 1% της τηλεθέασης. Όταν όμως κάνεις πρεμιέρα και το πρώτο πράγμα που συναντάς είναι ένα κακό πλατό, έχεις ήδη ένα αρνητικό πρόσημο από το πρώτο λεπτό», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Η Σκορδά είναι έτοιμη για βραδινό»

«Η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη για βραδινό σόου. Από ότι ξέρω, μαθαίνει και χορό, άρα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους τηλεθεατές της και το βράδυ», σχολίασε η Ζήνα.

Ουγγαρέζος: Η Πρώτη Αντίδραση Μετά Τις Δηλώσεις Κουτσελίνη - Video

«Ένα talk show για τον Ουγγαρέζο»

«Γουστάρω πολύ τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και θα του έκανα control σε talk show. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που σκέφτηκα να είναι δίπλα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όταν ήμασταν στον Alpha», είπε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Μενεγάκη - Μελέτη: Πήγαν στα στούντιο με φόρμες και έσκασαν στα γέλια

«Η αγκαλιά της Μενεγάκη στη Μελέτη»

 

«H Ελένη Μενεγάκη είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος και όταν βλέπει ότι ένας άνθρωπος αδικείται, αυτές τις αγκαλιές φροντίζει να τις δείχνει. Νομίζω ότι η αγκαλιά της με τη Μελέτη, ήταν και αγκαλιά στη σύμπραξη στο Mega, αλλά και αγκαλιά επειδή κάποτε ήταν απέναντι και δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα», κατέληξε η Ζήνα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top