Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αναπάντεχη δήλωση για την Κατερίνα Καινούργιου

Τι είπε για τη συνεργασία τους και το περιστατικό με την Πωλίνα Γκιωνάκη;

Στην πολυετή καριέρα του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει παρουσιάσει άκρως επιτυχημένα πολλά προγράμματα στην ελληνική τηλεόραση.

Με την παρουσία του στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου τα τελευταία χρόνια, όπου εκφράζει χωρίς περιστροφές την άποψή του, με αποτέλεσμα να γίνεται συχνά πρώτο θέμα, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των τηλεθεατών.

Καινούργιου σε Μικρούτσικο: «Όλοι είναι ανώτεροι από μένα εδώ»

Παραχωρώντας δηλώσεις στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι», ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη συνεργασία του με την οικοδέσποινα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ενώ σχολίασε το πρόσφατο επεισόδιο με την κόρη του Γιάννη Γκιωνάκη, Πωλίνα.

Πωλίνα Γκιωνάκη: Άγριο ξέσπασμα κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου

Το σχόλιο για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι η γυναίκα που κάνει την εκπομπή στην οποία συμμετέχω και εργάζομαι. Είναι ικανή και έχει έναν μαγικό τρόπο να μου σπάει και τα νεύρα για να της σπάω τα νεύρα. Είναι απλό, γλυκό, τρυφερό και υπαρκτό», παραδέχτηκε ο παρουσιαστής για τη συνύπαρξή του με την Κατερίνα Καινούργιου.

Για την on air ένταση με την Πωλίνα Γκιωνάκη, δήλωσε: «Η Πωλίνα Γκιωνάκη πίστεψε ότι αυτά που είπα, αφορούσαν τον πατέρα της. Εγώ όμως στο όνομα του πατρός της δεν αναφέρθηκα. Άρα, λοιπόν, αν αυτή πιστεύει ότι αυτό εννοούσα δικαίωμα της. Είναι αυτό που λέμε ότι λέω κάτι, το οποίο είναι σωστό και ο έχων μύγα μυγιάζεται». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top