Τσιμτσιλή για Λασκαράκη: Είναι άκομψο να σε ρωτούν αν η εκπομπή σου κόβεται

Τι σχολίασαν στην εκπομπή Happy Day

Μετά την αλλαγή της ώρας της εκπομπής της Βάσως Λασκαράκη στον ΣΚΑΙ κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες ότι υπάρχει περίπτωση να «κοπεί».

Η ηθοποιός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους και έδειξε την ενόχλησή της με την ερώτηση ενώ τόνισε ότι «αυτά θα τα πείτε με το κανάλι όχι με εμένα! Μόνο η υγεία με αγχώνει!».

Βάσω Λασκαράκη: Όσα είπε για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της

Οι δηλώσεις της σχολιάστηκαν στο Happy Day, το πρωί της Τρίτης και η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε ότι δεν θεωρεί πολύ ωραίο να τίθενται τέτοιου είδους ερωτήσεις σε ανθρώπους που δεν έχουν την εμπειρία της τηλεθέασης.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Εδώ που τα λέμε δεν είναι πολύ ωραίο και κομψό να σε ρωτάει κάποιος αν η εκπομπή σου κόβεται και ειδικά ένας άνθρωπος που δεν έχει την εμπειρία της τηλεθέασης. Παρατηρήστε τα πλάνα χωρίς ήχο, είναι πραγματικά σε αμηχανία. Δηλαδή βλέπεις από τις έντονες κινήσεις του κεφαλιού της και το ύφος της… Είναι γεγονός ότι και έμπειρος να είσαι, αυτές οι ερωτήσεις που ξέρεις ότι μπορεί να έχουν και μία δόση πραγματικότητας είναι άκομψες».

Από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε ότι η Βάσω Λασκαράκη δεν θα θεωρηθεί ως αποτυχημένη γιατί η δουλειά της είναι ηθοποιός και όχι παρουσιάστρια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top