Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η υπόσχεσή του για τον Γιώργο Λιάγκα

Το σχόλιο με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του παρουσιαστή

Τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρας σχολίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της.

Ουγγαρέζος για συνάντηση με Λιάγκα:«Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χαιρετήσω»

Λιάγκας - Ουγγαρέζος, φωτογραφία του 2017 από κοινή βραδινή τους έξοδο /Πηγή: NDP Photo Agency

Λιάγκας - Ουγγαρέζος, φωτογραφία του 2017 από κοινή βραδινή τους έξοδο /Πηγή: NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με αφορμή κάποιες δηλώσεις του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε πως από εδώ και πέρα θα μιλάει για εκείνον επαγγελματικά και όχι σε προσωπικό επίπεδο.

Λιάγκας κατά Ουγγαρέζου: Για αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός

«Εμένα ο λόγος μου έχει λίγο παραπάνω βάρος και έχω πει ότι δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Γιώργο. Μόνο για τον Λιάγκα, επαγγελματικά. Παρ’ όλα αυτά, θα προσπαθήσω να αποστασιοποιηθώ. Τι αποτρέπει να το να είναι μέρος του όλου και το πώς είναι στη δουλειά του και πώς είναι έξω», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Και συμπλήρωσε: Θα ήταν παράλογο να είναι έτσι εξωστρεφής και να τα χώνει και στην ιδιωτική του ζωή και μόλις κάθεται να είναι ο Λιάγκας που βλέπαμε το πρωί. Είναι πτυχή του ίδιου του εαυτού. Δεν είναι άλλος το πρωί και άλλος το βράδυ. Τη μία πτυχή του που τον βοηθάει στη δουλειά του, το εργαλείο του, το χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια το τριώρου και στην προσωπική του ζωή ηρεμεί και είναι πιο ήπιων τόνων».

Ενώ ολοκλήρωσε με χιούμορ την άποψή του για τον πρώην συνεργάτη και φίλο του, λέγοντας: «Μπορεί να είναι συνεσταλμένος το απόγευμα επειδή τα έχωνε το πρωί. Βγαίνει έξω το απόγευμα και λέει “κάτσε μην πετύχω κανέναν από αυτούς που έβριζα”», 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top