Ουγγαρέζος για συνάντηση με Λιάγκα:«Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χαιρετήσω»

Οι δύο παρουσιαστές βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Γιώργος Λιάγκας το βράδυ της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση. Συγκεκριμένα, και οι δύο παρουσιαστές έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση για τον έναν χρόνο του ιδρύματος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Λιάγκας κατά Ουγγαρέζου: Για αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάνοντας δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, απάντησε για το πρόσφατο ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα σενάρια της μετακίνησής του στο Mega. 

«Μη με ρωτάτε τι θα γίνει γιατί πραγματικά δεν ξέρω, είμαι ο τελευταίος που θα μάθω, εύχομαι το καλύτερο για όλους μας. Ούτως ή άλλως, αυτό που πιστεύω είναι πάρα πολύ νωρίς να γνωρίζουμε τι θα γίνει», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Και ξεκαθάρισε για το συμβόλαιό του με το Mega: «Το τηλεοπτικό μου συμβόλαιο λήγει φέτος. Στο ραδιοφωνικό έχω άλλη μία χρονιά. Πρόκειται για μία δουλειά. Εννοείται πως κανείς δεν μας πιέζει να κάνουμε κάτι. Όλα συμφωνούνται με βάση το συμφέρον του εργοδότη και του τηλεθεατή».

Σε σχόλιο της δημοσιογράφου ότι στην ίδια εκδήλωση βρίσκεται και ο Γιώργος Λιάγκας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε: «Δεν μιλάμε με τον Γιώργο Λιάγκα, δεν υπάρχει περίπτωση να τον χαιρετήσω. Πρέπει να ρωτήσεις εκείνον, εγώ δεν πρόκειται πάντως να τον χαιρετήσω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top