Fame Story- Κριτές: «Η Άννα κέρδισε το βραβείο και οι άλλοι δύο την αγάπη»

Όσα είπαν Φουρέιρα, Ρέμος, Αρσενάκος και Light μετά τον μεγάλο τελικό

Μετά τον μεγάλο τελικό του Fame Story, με νικήτρια την Άννα Πολτζόγλου, οι κριτές της Μουσικής Ακαδημίας μίλησαν στο star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη. 

Στην κορυφή της τηλεθέασης ο Μεγάλος Τελικός του Fame Story

«Ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίζει, ο κόσμος αγαπάει τους χαρακτήρες και τους ανθρώπους που βλέπει κάθε μέρα στο σπίτι του εδώ και τρεις μήνες. Χαιρόμαστε για όλους! Όποιος και να κέρδιζε θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Εύχομαι στην Άννα "καλή αρχή, να σκίσει και να δει τα όνειρά της να πραγματοποιούνται», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

«Πιστεύω ότι ήταν δίκαιο για όλους, γιατί η Άννα κέρδισε το βραβείο και οι άλλοι κέρδισαν την αγάπη», σημείωσε ο Αντώνης Ρέμος, αναφερόμενος στη σχέση της Αριστέας και του Τίτου. «Tώρα αρχίζουν όλα για όλα τα παιδιά. Μετά το Fame Story, τα παιδιά ξεκινούν όλα από την ίδια αφετηρία», πρόσθεσε.

«Κέρδισε η ειλικρίνεια που είχε η Άννα, η δύναμη και η εξέλιξη, γιατί αυτό είναι το Fame Story: η εξέλιξη. Μπήκε μια κοπέλα που ήταν λίγο πιο αδύναμη και εξελίχθηκε σε κάτι δυνατό. Ο κόσμος ξέρει πάντα τι κάνει», επισήμανε ο Γιώργος Αρσενάκος.

«Όλα τα παιδιά από τον ημιτελικό και μετά ήταν άξια να είναι νικητές του Fame Story», σχολίασε ο Light. 

Κλείνοντας, οι τέσσερις κριτές του Fame Story ευχήθηκαν «Καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα».

Kάμερα: Άμπερ Ντόκου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top