Ανατροπή: Η Άννα Πολτζόγλου μεγάλη νικήτρια του Fame Story!

Κερδίζει τα 50.000 ευρώ και το δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records

Μετά από 13 Live και ατέλειωτες ώρες πρόβας και μαθημάτων, ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Η αποχώρηση του Φειδία και η κατάκτηση της 4η θέσης, ήταν η πρώτη μεγάλη έκπληξη του αποψινού τελικού. 

Η Αριστέα, η Άννα και ο Τίτος, ήταν οι τρεις σπουδαστές που διεκδίκησαν μέχρι τέλους το δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Fame Story Τελικός: Δείτε την 3η εμφάνιση της Αριστέας

Η τύχη τους βρισκόταν αποκλειστικά στα χέρια του κοινού, με τον Νίκο Κοκλώνη να αποκαλύπτει ότι δύο διαγωνιζόμενοι πήγαιναν ψήφο με ψήφο.

Fame Story Τελικός: Οι κριτές υποκλίθηκαν στο ταλέντο της Αριστέας!

Η Άννα Πολτζόγλου μεγάλη νικήτρια του Fame Story!

Η Άννα Πολτζόγλου μεγάλη νικήτρια του Fame Story!

Ο παρουσιαστής έβαλε τέλος στην αγωνία τους, ανακοινώνοντας ότι η Αννα Πολτζόγλου είναι η σπουδάστρια που κερδίζει το Fame Story, διαψεύδοντας τα προγνωστικά που ήθελαν την Αριστέα να βγαίνει πρώτη. 

Η ίδια δεν μπορούσε να πιστέψει ότι άκουσε το όνομά της, ενώ συνέχισε να είναι παγωμένη, όταν παρέλαβε το τρόπαιο και το συμβόλαιό της από τον Γιώργο Αρσενάκο. 

Από εδώ και πέρα ανοίγεται μπροστά της μία λαμπρή καριέρα στο τραγούδι, αφού η θριαμβευτική της πορεία στη μουσική Ακαδημία ήταν μόνο η αρχή!

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top