Cash or Trash: Τετραψήφια η προσφορά για το αντικείμενο του Βασίλη!

Σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 17:30 νέο επεισόδιου του Cash or Trash

Cash or Trash, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη.

Σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 17:30, στο Cash or Trash ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τρία μοναδικά αντικείμενα.

Δείτε όλες τις εκπομπές Cash or Trash

Ένα ταξίδι για τις ανάγκες φωτογράφισης αεροπορικής εταιρείας, οδήγησε τον Νικόλα στην Αφρική. Εκεί, έζησε μια απρόσμενη εμπειρία, όταν χρειάστηκε να διανυκτερεύσει σε καλύβα ντόπιων και απέκτησε δύο αυθεντικά αφρικάνικα μπαστούνια και δυο παραδοσιακές κελεμπίες, που του δόθηκαν ως δείγμα φιλοξενίας. Και από την Αφρική έως το Cash or Trash, είναι απλά… μια δημοπρασία δρόμος!

Ο Βασίλης άνοιξε ένα από τα πρώτα new age μπαρμπέρικα στο κέντρο της Αθήνας. Από τότε η επιχειρηματική του ιδέα έγινε μόδα. Για τις ανάγκες διακόσμησης του χώρου του αναζήτησε πρωτότυπα αντικείμενα, όπως η αμερικάνικη αντλία βενζίνης, που θέλει να πουλήσει στο Cash or Trash. Στο δωμάτιο των αγοραστών διεκδικεί μια τετραψήφια προσφορά, που δε θα αργήσει να έρθει. Το θέμα είναι ποια ψηφία θα έχει αυτή η προσφορά;

Ένα ταξίδι στο Λονδίνο και μια βόλτα στο Camden, στη φημισμένη γειτονιά με τις αντικερί και τα παλαιοπωλεία, οδήγησε τον Γιάννη στην αγορά ενός μπαούλου, η ταυτότητα του οποίου θα εξακριβωθεί πλήρως από τον Θάνο Λούδο και θα οδηγήσει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τον Γιάννη στο δωμάτιο των αγοραστών. Τι θα συμβεί, όμως, όταν ο Γιώργος Τσαγκαράκης προσπαθήσει να αποπροσανατολίσει την Ιόλη Χιωτίνη και τον Φοίβο Στρουγγάρη;

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, για 3η σεζόν για να μας παρουσιάσει ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Αυτή η σεζόν θα είναι… συλλεκτική και θα σπάσει κάθε ρεκόρ, με ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα και πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 17:30 οι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!

Αγοραστές οι: ο έμπορος κοσμημάτων και αντικέρ Γιώργος Τσαγκαράκης, η επενδύτρια νέων τεχνολογιών Ελομίδα Βισβίκη, η interion designer Ιόλη Χιώτινη, ο παλαιοπώλης Δημήτρης Δεμερτζής, ο concept maker Γεώργιος Καράμπελλας, ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης, ο δικηγόρος Φοίβος Στρουγγάρης, η παλαιοπώλισσα Άντα Πανά και η αντικέρ Έρμα Στυλιανίδου. Νέες είσοδοι για φέτος ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Κοσκινάς και η έμπορος κοσμημάτων Ειρήνη Πλευράκη.

Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Project Manager: Γιώργος Ευφραιμίδης

Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου

Head of Productions: Σάββας Βέλλας

Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης

Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Οργάνωση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος

Δ/νση Παραγωγής: Ράντι Λαβδανίτης

Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής

Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top