Fame Story - Κατσαΐτη σε Γιάννη: «Μου χτύπησες την πόρτα στα μούτρα;»

Χαμός στο μάθημα του styling - Ο σπουδαστής δεν ήθελε να βάλει φούστα

Με μια ιδιαίτερη... αποστολή σε σχέση με το image και το styling ήρθαν αντιμέτωποι οι σπουδαστές του Fame Story. Έπρεπε να επιλέξουν ένα και μόνο ρούχο, ένα key item, προκειμένου να κάνουν το δικό τους fashion statement. 

Πρωί πρωί η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη περίμενε να δει τι φόρεσαν οι σπουδαστές. Για τον Γιάννη Στεφανίδη που άργησε να ξυπνήσει και να επιλέξει το δικό του ρούχο, είχαν μείνει μόνο δυο φούστες. Εννοείται ότι ο επίδοξος τραγουδιστής αντέδρασε, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να φορέσει κάποια από τις φούστες

Η Ελεάνα δεν ήταν στην ώρα της κι η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη την έβγαλε εκτός μαθήματος. Στη συνέχεια η καθηγήτρια ρώτησε τον Γιάννη που είναι το statement κομμάτι που έπρεπε να φορέσει για το μάθημα. «Δεν υπήρχε κάτι όταν πήγα στον καλόγερο. Υπήρχαν δυο φούστες κοντές...», δικαιολογήθηκε ο Γιάννης. «Υπήρχαν δυο φούστες κοντές, αυτή είναι η επιλογή σου... Το δυστύχημα σε αυτή την ιστορία είναι ότι δε δοκιμάζετε να ανοίξετε τα πλαίσια, δες το λίγο διαφορετικά», του απάντησε η image maker, με τον Γιάννη να λέει: «Όχι, όχι. Δεν πρόλαβα να πάρω κάτι, δεν είχε ένα σακάκι», της είπε. «Με αυτό που υπήρχε εκεί είμαι σίγουρη ότι μπορούσες να κάνεις κάτι», διώχνοντας τον σπουδαστή από το μάθημα. 

Fame Story: Επικός καβγάς ανάμεσα στον Γιάννη και την Αριστέα!

Φεύγοντας, ο Γιάννης εκνευρισμένος χτύπησε την πόρτα της αίθουσας με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη να πηγαίνει πίσω του και να τον ρωτάει: «Γιάννη μου χτύπησες την πόρτα στα μούτρα; Γιάννη σου μιλάω, μου χτύπησες την πόρτα στα μούτρα;». «Όχι την έκλεισα, χτύπησε μόνη της», της απάντησε εκείνος. 

«Δεν ανοίγω εγώ το μυαλό μου επειδή δε θέλω να βάλω τη φούστα την κοντή», μονολογούσε σε έξαλλη κατάσταση ο Γιάννης μπαίνοντας στο δωμάτιό του. «Δε θα γίνω εγώ κάποιος άλλος, ούτε θα φοράω τη φούστα για το μάθημα, συγγνώμη αλλά δε θέλω, δε νιώθω όμορφα και πρέπει να το σεβαστείς αυτό το πράγμα», είπε στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top