Η Ζήνα Κουτσελίνη, η Μαίρη Συνατσάκη και τα «στρατόπεδα» των παρουσιαστών

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελεονώρα Μελέτη παίρνουν θέση

Ένα ντόμινο δηλώσεων έχει ξεκινήσει από χθες μετά την τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη όπου αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό από το παρελθόν, όταν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν σχολιάσει μία συνέντευξη στην οποία η ίδια μιλούσε για την κόρη της.

Συνέχεια στην κόντρα της έδωσε και χθες το βράδυ, μέσω μιας αιχμηρής ανάρτησης στο Tik Tok. Η παρουσιάστρια του Star «κατακεραύνωσε» τη γνωστή youtuber για παλαιότερα σχόλιά της σχετικά με τις πλαστικές της επεμβάσεις.

Κουτσελίνη: Η αιχμηρή απάντηση στη Συνατσάκη - «Μιλά για τις πλαστικές μου»

Συγκεκριμένα ανέβασε ένα βίντεο από την εκπομπή Spata Live που παρουσίαζε πριν χρόνια η Μαίρη Συνατσάκη και σε αυτό φαίνεται η γνωστή youtuber μαζί με τους υπόλοιπους στο πάνελ να σχολιάζουν την εμφάνιση της παρουσιάστριας.

«Συνατσάκη, μιλά για τις πλαστικές μου. Σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα. Φτου κακά. Τι είπες τώρα σατανά… Γελάω με τις πλαστικές όχι, με τα κιλά. Ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα», ήταν το σχόλιο που συνόδευε το βίντεο που ανήρτησε η Ζήνα Κουτσελίνη, αφήνοντας αιχμές κατά της κ. Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη αντίδραση στα «καρφιά» από τη Ζήνα Κουτσελίνη

Τη δική της πρώτη αντίδραση έκανε η Μαίρη Συνατσάκη, το πρωί της Τετάρτης, στα σχόλια της Ζήνας Κουτσελίνη. Ο Γιάννης Πουλόπουλος μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό μέσα από στην Super Κατερίνα όσα η Μαίρη Συνατσάκη του απάντησε σε διαδικτυακή τους συνομιλία.

«Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Να δουν και να ακούσουν οι άνθρωποι με προσοχή τα αποσπάσματα και να τα βγάλουν τα συμπεράσματα τους».

Ελεονώρα Μελέτη: «Εγώ με τη Μαίρη Συνατσάκη έχω ένα προσωπικό θέμα»

Το πρωί της Τετάρτης και η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε την κόντρα της Ζήνας Κουτσελίνη με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Μετά την προβολή ενός συγκεντρωτικού βίντεο με όσα ειπώθηκαν από τις δύο γυναίκες τις τελευταίες ώρες, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια προσωπική αποκάλυψη.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, η ίδια και η Μαίρη Συνατσάκη έχουν ένα προσωπικό θέμα, το οποίο δεν έχουν λύσει. Ωστόσο η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε πως ποτέ η Μαίρη Συνατσάκη δεν έβρισε το παιδί της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Λοιπόν να σας πω κάτι. Εγώ με τη Μαίρη έχω ένα προσωπικό και δεν το έχουμε λύσει. Κάποια στιγμή ίσως να πρέπει και να το λύσουμε, το οποίο έχει ξεκινήσει από την ίδια τη Μαίρη. Κάνει φάουλ η Μαίρη, δεν είναι ότι επειδή πρεσβεύει την αγάπη, την αποδοχή και την πολιτική ορθότητα, δεν κάνει λάθη. Σαφώς και κάνει λάθη.

Δεν μπορώ όμως παρά να της αναγνωρίσω το γεγονός ότι κάνει και αυτοκριτική. Η αυτοκριτική που έκανε ήταν πάρα πολύ ουσιώδης. Επίσης ταυτίζομαι με τη Ζήνα γιατί καταλαβαίνω ότι σε όποιο φάσμα και πλαίσιο αν αγγίζεις το παιδί του άλλου, όταν είσαι μάνα βγάζεις νύχια.
Η αλήθεια είναι όμως και να είμαστε αντικειμενικοί ότι δεν την έβρισε η Μαίρη. Προσπαθώ να έχω όσο πιο αντικειμενική ματιά γίνεται, παρά το γεγονός ότι υπάρχει κι ένα προσωπικό φίλτρο που με εμποδίζει να δω ξεκάθαρα τις προθέσεις της Μαίρης».

Λιάγκας για Συνατσάκη: «Θα πρέπει να περιμένεις να βγουν και τα δικά σου»

Για την κόντρα αυτή τοποθετήθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, με αφορμή τα όσα σχολίασαν Ελεονώρα Μελέτη και Σταματίνα Τσιμτσιλή στις πρωινές εκπομπές.

Ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε πως «όταν κουνάς πολύ έντονα το δάχτυλο και στιγματίζεις ανθρώπους και συμπεριφορές, θα πρέπει να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα βγουν και τα δικά σου. Οι δικές σου συμπεριφορές και προσεγγίσεις στη φόρα».

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουν δύο σε κάτι δίκιο για τη Συνατσάκη. Η Συνατσάκη από κάποια στιγμή και μετά από όταν έφυγε από την τηλεόραση, που από ότι φάνηκε την έπνιγε, γιατί έμπαινε σε έναν ρόλο που δεν της πήγαινε… Μετά ο ρόλος που απέκτησε η Μαίρη, που έγινε μανούλα, απέκτησε οικογένεια, είπε κάποια προβλήματα υπερασπίζοντας ανθρώπους που αποτελούσαν κάποτε μειοψηφία. Όλα αυτά τέλεια. Το θέμα είναι το εξής. Με τη Μαίρη έχουμε συνεργαστεί δύο χρονιές και έχουμε συνεργαστεί και καλά και την πίστευα πάρα πολύ εγώ. Άλλο θέλω να πω, η Μαίρη Συνατσάκη στην πορεία, πολλές φορές, όταν σήκωσε την bandiera rossa της επανάστασης του πολιτικά ορθού και καλά έκανε, ήταν ιδιαίτερα αυστηρή. Και κούνησε πολύ έντονα το δάχτυλο. Όταν λοιπόν, ακόμα και όταν έχεις δίκιο, κουνάς πολύ έντονα το δάχτυλο και στιγματίζεις ανθρώπους και συμπεριφορές, να ξέρεις, να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα βγουν και τα δικά σου. Όχι λάθη, αλλά και οι δικές σου συμπεριφορές και προσεγγίσεις στη φόρα. Είναι νομοτελειακό».

Φαίη Σκορδά για Συνατσάκη – Κουτσελίνη: «Δεν δέχομαι τίποτα από κανέναν για το θέμα του παιδιού, είναι πάνω από όλα»

H παρουσιάστρια του «Fay’s Time» συζήτησε με τους συνεργάτες της τα όσα έχουν δηλώσει οι δύο κυρίες μέχρι στιγμής και τόνισε πως η παρουσιάστρια του Star επανέφερε το συγκεκριμένο συμβάν, καθώς ενοχλήθηκε με την αναφορά στην κόρη της.

«Ενοχλήθηκε που αναφέρθηκαν στο παιδί της, αυτό ήταν και τίποτα άλλο. Το θέμα με το παιδί της είναι πάνω από όλα. Δεν γίνεται να την πείραξε περισσότερο ο σχολιασμός για τις πλαστικές, παρά για το παιδί. Το παράπονό της ήταν ότι η Μαίρη δεν έδειξε σεβασμό απέναντι στην ίδια ως μάνα και ως γυναίκα. Είμαι κάθετη για το θέμα με το παιδί, δεν δέχομαι τίποτα από κανέναν», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Έχω συνεργαστεί με τη Μαίρη Συνατσάκη πάρα πολλά χρόνια, ποτέ δεν την πέτυχα μια στιγμή να κάνει ένα απρεπές σχόλιο. Δεν μπόρεσε να υπηρετήσει τον ρόλο του να βρίσκεται σε κάποιο πάνελ κάποιες εκπομπής. Μπορεί να μην είναι ευχάριστο και στη Μαίρη. Δεν ήταν ο εαυτός της και για αυτό δεν το συνέχισε. Μέχρι να φτάσει σε αυτή την επιλογή, σίγουρα θα έχει κάνει και ατοπήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει όμως, ότι όλος ο κόσμος της είναι αυτός», συμπλήρωσε κλείνοντας η Φαίη Σκορδά.

Η δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη για τη Μαίρη Συνατσάκη 

Η Ζήνα Κουτσελίνη δήλωσε χθες στις τηλεοπτικές κάμερες: «Η κ. Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους», ανέφερε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη σε απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Happy Day».

«Η κ. Συνατσάκη μαζί με τον κ. Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί, αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι “θα με πάει αίμα”. Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, κάποια χρόνια πίσω», συνέχισε η ίδια. 

«Να μην τα ξεχνάμε αυτά και η κ. Συνατσάκη νομίζω ότι δεν είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, γιατί δεν ξέρω και αν της έγινε κάποια πρόταση για να είναι στην τηλεόραση. Ελπίζω στο μέλλον να της γίνουν πολλές προτάσεις και να είναι στην τηλεόραση. Δεν μου αρέσει όταν κάθομαι στο τάμπλετ, στο καναπέ μου και σχολιάζω  τα πάντα, να ξεχνάω τα πράγματα που διέπραξα εγώ. Τώρα θα μου πεις ότι ήταν μικρή σε ηλικία τότε, εννέα χρόνια πίσω, θα το δεχτώ, θα το αφουγκραστώ και θα το αποδεχτώ, εν μέρει», πρόσθεσε.

Πώς απάντησαν Συνατσάκη και Ουγγαρέζος στη Ζήνα Κουτσελίνη

Η Μαίρη Συνατσάκη, θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση στα όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπό της από τη Ζήνα Κουτσελίνη.

«Επειδή ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης στιγμής, είναι απολύτως φανερό ότι δεν βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου. Ο τρόπος που διαβάζω το απόσπασμα είναι πράγματι εκνευριστικός. Έχω μια υπερβολή και μια "τηλεοπτικίλα" εκείνης της εποχής, που με ενοχλεί. Ουσιαστικά αυτό έλεγα και στο podcast. Ότι εκείνα τα χρόνια που έκανα τηλεόραση έπρεπε να είμαστε “κάπως”, για να μοιάζουμε “τηλεοπτικές φιγούρες”. Με βρίσκω ενοχλητική στο ύφος που διαβάζω το κείμενο και τις ερωτοαπαντήσεις, καθώς και με το γεγονός ότι πετάω το περιοδικό. Αλλά, επαναλαμβάνω, πουθενά δεν βρίζω το παιδί της κ. Κουτσελίνη», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Θεωρώ πολύ σοβαρό 9 χρόνια μετά να υπάρχει ο τίτλος για εμένα “Η Συνατσάκη έβρισε το παιδί μου”, ενώ αποδεδειγμένα δεν το έχω κάνει. Αυτή είναι μία πολύ σοβαρή κατηγορία, χωρίς καμία απόδειξη, χωρίς κανέναν λόγο», πρόσθεσε η ίδια, μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αρνήθηκε ευγενικά στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών τον οποιονδήποτε σχολιασμό επί του θέματος.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top