Fame Story: Xmas spirit στο σπίτι της μουσικής Ακαδημίας - Δείτε το trailer

Δείτε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου μετά τη Φάρμα το νέο επεισόδιο 

Δείτε το trailer του 37ου επεισοδίου του Fame Story

Στο σημερινό επεισόδιο (Δευτέρα 27 Νοεμβρίου) οι σπουδαστές επιστρέφουν στην Ακαδημία, μετά το θεαματικό και γεμάτο εκπλήξεις κι ανατροπές 9o Fame Story Live με τον Νίκο Κοκλώνη και καλεσμένους τη Χαρά Βέρρα και τον Νίκο Απέργη.  

Fame Story: Ο Δημήτρης Κλειδάς είχε έρθει πολύ κοντά με τη Megan

Fame Story: Ο Δημήτρης Κλειδάς είχε έρθει πολύ κοντά με τη Megan

Η Μegan Alcandara μπαίνει στην Ακαδημία για να μαζέψει τα πράγματά της και να αποχωρήσει. Την αποχαιρετούν οι υπόλοιποι σπουδαστές, με την Αριστέα Αλεξανδράκη να τη συγκινεί χαρίζοντάς της ένα αρκουδάκι. Ο Τίτος Λαχανάς αποφασίζει να φύγει από το δωμάτιο που μοιραζόταν έως τώρα με τους δίδυμους και τον Γιάννη Στεφανίδη και μετακομίζει στο πρώην, πλέον, κρεβάτι της Μegan. Στη συνέχεια, οι σπουδαστές συζητούν και σχολιάζουν όσα έγιναν στο live.  

Megan: «Με ενοχλούσε που έβγαινα η κακιά του Fame Story»

Το επόμενο πρωί, μια γιορτινή έκπληξη περιμένει τους σπουδαστές. Ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου ξυπνάει πρώτος κι αντικρύζει στο σαλόνι της Ακαδημίας χριστουγεννιάτικα δέντρα και πολύχρωμα στολίδια! Ενθουσιασμένος, ξυπνάει και τους υπόλοιπους σπουδαστές κι όλοι μαζί στολίζουν τα δέντρα. 

Fame Story: Η Ηρώ με τους δέκα καλύτερους σπουδαστές της μουσικής Ακαδημίας

Fame Story: Η Ηρώ με τους δέκα καλύτερους σπουδαστές της μουσικής Ακαδημίας

Η Ηρώ μπαίνει στην Ακαδημία για την Αξιολόγηση του live και η κριτική της για τις ερμηνείες της Ελεάννας Rielle και της Άννας Πολτζόγλου είναι πολύ αυστηρή. Στη συνέχεια, οι σπουδαστές ψηφίζουν για την καλύτερη εμφάνιση του live. Ο νικητής ή η νικήτρια θα έχει ως έπαθλο μια έξοδο με την Ελένη Φουρέιρα! Τέλος, η Ηρώ ανακοινώνει τους υποψήφιους προς αποχώρηση, που αυτή τη φορά θα είναι τέσσερις, αλλά και  τα τραγούδια, που θα ερμηνεύσουν οι σπουδαστές στο επόμενο live. Η Ελεάννα Rielle εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για το κομμάτι, που της δόθηκε.  

Fame Story Σωτήρης: «Έχω μια βέρα εδώ... παντρευτείτε με. Είμαι ελεύθερος!»

Ο Άλεξ Παναγή κάνει φωνητική στους τέσσερις υποψηφίους προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Ο Γιώργος Θεοφάνους μπαίνει στην Ακαδημία και συμμετέχει στο μάθημα, δίνοντας συμβουλές για τα κομμάτια τους.  

Εξαιρετικές φωνές, υψηλό επίπεδο παραγωγής, έπαθλα που φέρνουν τα ταλέντα σε επαφή με το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τα πραγματικά αστέρια γεννιούνται στο Star και στην Ακαδημία του Fame Story και τα Fame Story Live  είναι συναρπαστικά, γεμάτα λάμψη, εντυπωσιακές ερμηνείες, ένταση, αγωνία κι ανατροπές!

Fame Story Academy: Δευτέρα – Τρίτη - Πέμπτη, αμέσως μετά τη Φάρμα.

Fame Story Live με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, κάθε Παρασκευή στις 21:00.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top